28 September 2010

4 months to go..

Yep, it is 4 months until our wedding day..

4 months..
4 months..
4 months..

Mak aih, cepatnya masa! T_T

9 comments:

farhanna said...

kita sama.. almost 4 month...

iedayah said...

masmona..masa sgt cemburu ngan kite..agagga..makin laju lak masa lari kejar kite

.: an :. said...

me 2! 4 months 2 go! agagaa....

rose said...

u memang saje nk wt i sedey..huhuhuhu..

Q said...

bestnyer..i setahun lagi..huhuh

Miss Inaza said...

Wah.. gerenti excited betul dah ni... =) Hope all the preparations is doing well..

masmOna said...

farhana:
oh reali? kalau gitu wedding date pun nk dekat2 lah kan? huhu

iedayah:
masa ni selalu lari lagi laju dr kita. kita lari tak laju hihihi *ngarut2*

an:
betul ke? adakah wedding date kita sama?

rose:
alalala...rose dear, jgn lah sedey2 okeh? cheer up!! huhu =)

Q:
lmbat ke cepat ke takpe..sabar.lebih lama lebih bnyk masa untuk preparation.tak gitu? =)

Miss Inaza:
thanks dear =) i pun hope everything will going well huhu..

Nora Aira said...

mas, xlama dah. 3 , 2 , `1 g000000000 hik3 :p

Mia-Ina said...

masmona..mmg cepat masa..mia pun tgl 2 bulan je lg nie..dup dap

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

28 September 2010

4 months to go..

Yep, it is 4 months until our wedding day..

4 months..
4 months..
4 months..

Mak aih, cepatnya masa! T_T

9 comments:

farhanna said...

kita sama.. almost 4 month...

iedayah said...

masmona..masa sgt cemburu ngan kite..agagga..makin laju lak masa lari kejar kite

.: an :. said...

me 2! 4 months 2 go! agagaa....

rose said...

u memang saje nk wt i sedey..huhuhuhu..

Q said...

bestnyer..i setahun lagi..huhuh

Miss Inaza said...

Wah.. gerenti excited betul dah ni... =) Hope all the preparations is doing well..

masmOna said...

farhana:
oh reali? kalau gitu wedding date pun nk dekat2 lah kan? huhu

iedayah:
masa ni selalu lari lagi laju dr kita. kita lari tak laju hihihi *ngarut2*

an:
betul ke? adakah wedding date kita sama?

rose:
alalala...rose dear, jgn lah sedey2 okeh? cheer up!! huhu =)

Q:
lmbat ke cepat ke takpe..sabar.lebih lama lebih bnyk masa untuk preparation.tak gitu? =)

Miss Inaza:
thanks dear =) i pun hope everything will going well huhu..

Nora Aira said...

mas, xlama dah. 3 , 2 , `1 g000000000 hik3 :p

Mia-Ina said...

masmona..mmg cepat masa..mia pun tgl 2 bulan je lg nie..dup dap