05 September 2010

Bridezilla Quiz Result

Salam semua.


Kuiz ni dah lama dah Nora post suruh buat, tapi baru hari ni je i buat hihihi.
I pun nak tahu jugak i ni bridezilla ke hape :P

Boleh klik link ni untuk kuiz. Try lah.

Nak share jugak jawapan yang i dapat.

Yay, kita sama lah Nora.
Have fun!

=)

1 comment:

Nora a.k.a Aira said...

yeayyyyyyyyyyyy, sama heheheehe. cool =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

05 September 2010

Bridezilla Quiz Result

Salam semua.


Kuiz ni dah lama dah Nora post suruh buat, tapi baru hari ni je i buat hihihi.
I pun nak tahu jugak i ni bridezilla ke hape :P

Boleh klik link ni untuk kuiz. Try lah.

Nak share jugak jawapan yang i dapat.

Yay, kita sama lah Nora.
Have fun!

=)

1 comment:

Nora a.k.a Aira said...

yeayyyyyyyyyyyy, sama heheheehe. cool =)