04 September 2010

Alhamdulillah blog dah ok huhu!

Salam dan hai semua.

Sihat tak? sihat tak? I amat sihat!! Huhu. Sebenarnya happi sangat-sangat sebab blog ni dah ok balik weeee =) =) =) Huh. Gembira tak terkata nih.

Like almost a week kot i puas figure out ape benda lah penyebab segala problems sampai post kat blog ni tanak kuar. Hua..Rupenya checklists i kat sidebar tu yang buat hal. Tadi tetibe i rasa macam nak delete je checklist kat sidebar tu. Pas delete terus blog ni jadi ok! Huhu..Kalaulah dapat figure out dari awal, takde lah kamu-kamu semua tak dapat baca post i huuu.. Ampun T_T

To Nora, Zaireen dan Ria, blog ni dah ok! Yehaa..now u all dah boleh baca balik hikk.

Happy >_<

Cute sungguh Mason Moon nih. Haih! *geram*

5 comments:

-nurul farihah- said...

oh akhirnya dah blh bace blog u..hehe..

gadis jumaat said...

oww... patutlaa.. :P btw, sape mason moon ni mas?

masmOna said...

nurul farihah:
hehehe:P teruskan membaca yeh =)

gadis jumaat:
mason moon ni pelakon cilik korea yg penah berlakon dgn jang geun seuk dlm cite 'baby and me'. sgt cute tau!

gadis jumaat said...

wooo korea ke.. muke kiut mcm mix matsalleh pon ada :))

masmOna said...

gadis jumaat:
haa..sya nak tahu tak? moon mason ni mix kanada n korea. mmg le macam mat salleh hehe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

04 September 2010

Alhamdulillah blog dah ok huhu!

Salam dan hai semua.

Sihat tak? sihat tak? I amat sihat!! Huhu. Sebenarnya happi sangat-sangat sebab blog ni dah ok balik weeee =) =) =) Huh. Gembira tak terkata nih.

Like almost a week kot i puas figure out ape benda lah penyebab segala problems sampai post kat blog ni tanak kuar. Hua..Rupenya checklists i kat sidebar tu yang buat hal. Tadi tetibe i rasa macam nak delete je checklist kat sidebar tu. Pas delete terus blog ni jadi ok! Huhu..Kalaulah dapat figure out dari awal, takde lah kamu-kamu semua tak dapat baca post i huuu.. Ampun T_T

To Nora, Zaireen dan Ria, blog ni dah ok! Yehaa..now u all dah boleh baca balik hikk.

Happy >_<

Cute sungguh Mason Moon nih. Haih! *geram*

5 comments:

-nurul farihah- said...

oh akhirnya dah blh bace blog u..hehe..

gadis jumaat said...

oww... patutlaa.. :P btw, sape mason moon ni mas?

masmOna said...

nurul farihah:
hehehe:P teruskan membaca yeh =)

gadis jumaat:
mason moon ni pelakon cilik korea yg penah berlakon dgn jang geun seuk dlm cite 'baby and me'. sgt cute tau!

gadis jumaat said...

wooo korea ke.. muke kiut mcm mix matsalleh pon ada :))

masmOna said...

gadis jumaat:
haa..sya nak tahu tak? moon mason ni mix kanada n korea. mmg le macam mat salleh hehe ;)