09 September 2010

Salam Lebaran

Salam semua.

Hari ni dah 1 Syawal =)

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Tahun ni i beraya sebagai tunangan orang.
Tahun depan sebagai isteri orang.
InsyaAllah..
Alamak, dah nak jadi isteri orang dah..
Hua -_-

Selamat beraya semua!!
Hati-hati memandu di jalan raya tau.

p/s: Tema raya tahun ni ialah PINK hik. Habis i paksa mama beli baju melayu adik-adik (4 org adik lelaki, i'm the only daughter) warna pink hihihihi :P Bukan apa, ni salah satu langkah berjimat, time wee-day nanti famili i boleh pakai balik baju pink tu, tak membazir huhu -_-
Tema dengan En Tunang pun pink hihi =)


5 comments:

Sya Sakura said...

selamat hari raya!! :)

Nora a.k.a Aira said...

selamat hari raya. maaf zahir dan batin. pergi tak nadia wed?

masmOna said...

Sya Sakura:
Selamat hari raya sya!! =)

Nora:
Selamat hari raya juga!! maaf zahir batin. insyaAllah i pegi wee-day nadia nnt. u? oh ye, i'll email nora my phone num okeh.

yUmIe said...

haha same goes to me..oleh krn w-day nt color hijau + putih,so mom decide sume rye berbaju hijau..nt bju 2 pkai semule on my w-day..hik3x mmg bijak langkah berjimat cermat kte ni kn..

masmOna said...

yumie:
ye betul itu. hik. jimat cermat memang bagus. i like! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

09 September 2010

Salam Lebaran

Salam semua.

Hari ni dah 1 Syawal =)

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Tahun ni i beraya sebagai tunangan orang.
Tahun depan sebagai isteri orang.
InsyaAllah..
Alamak, dah nak jadi isteri orang dah..
Hua -_-

Selamat beraya semua!!
Hati-hati memandu di jalan raya tau.

p/s: Tema raya tahun ni ialah PINK hik. Habis i paksa mama beli baju melayu adik-adik (4 org adik lelaki, i'm the only daughter) warna pink hihihihi :P Bukan apa, ni salah satu langkah berjimat, time wee-day nanti famili i boleh pakai balik baju pink tu, tak membazir huhu -_-
Tema dengan En Tunang pun pink hihi =)


5 comments:

Sya Sakura said...

selamat hari raya!! :)

Nora a.k.a Aira said...

selamat hari raya. maaf zahir dan batin. pergi tak nadia wed?

masmOna said...

Sya Sakura:
Selamat hari raya sya!! =)

Nora:
Selamat hari raya juga!! maaf zahir batin. insyaAllah i pegi wee-day nadia nnt. u? oh ye, i'll email nora my phone num okeh.

yUmIe said...

haha same goes to me..oleh krn w-day nt color hijau + putih,so mom decide sume rye berbaju hijau..nt bju 2 pkai semule on my w-day..hik3x mmg bijak langkah berjimat cermat kte ni kn..

masmOna said...

yumie:
ye betul itu. hik. jimat cermat memang bagus. i like! =)