26 September 2010

Invitation from Sya Gadis Jumaat

Salam semua.

Sya my dear..akhirnya saya sudah dapat kad kamu yay!
InsyaAllah kalau takde aral i akan pergi okeh? Akan ku heret En Tunang sekali miahaha :P

Invitation card from Sya Gadis Jumaat
Ok, sejak bila i jadik Datin? Hahaha!

Anyway, thanks tau sebab sudi invite =) =) =)
Suka sangat sebab dapat pergi lagi satu blogger wedding.
InsyaAllah..

Oh btw, kad kamu sangat cute lah. Cumel jeh, hik!
Siapa lagi yang akan pergi kali ni? Boleh jumpa jumpa?
Nora, kamu pergi tak?

9 comments:

gadis jumaat said...

Woo terharunyierrr siap wat entry.. Thanx datin :P sile heret incik tunang tau! Ai pon seronok giler tp lam masa yg sama cuak gk bile ada blogger sudi dtg! Dah laaamaa x blind date-blind date ni :D kad utk blogger yg i anta cuma u, nora n rose je..

farahfatihah said...

eeeii comeynya kad dia!!!! sweett!!!

Cik Belle said...

tomeynya kad diee!

masmOna said...

gadis jumaat:
Hihihihi :P sya, cant wait to go to ur big day! huhu. seronok dan excited rasa.owh, hopefuli nora and rose will able to come to ur wee-day. boleh jumpe deorg =) how's preparation? semoge semuanya berjalan dengan lancar okeh! ;)

masmOna said...

farahfatihah:
farah, haah kad dia sangat cute mute hik!

Cik Belle:
Haah kak tia, kad dia sgt tomey huhu =)

rose said...

hehehe..i masih menunggu kad jmptn sya ni..nnt da dpt..kita blind date ek..hehe.. =P

masmOna said...

rose:
of course bebeh! for sure.i teringin nk jumpa u huhuhu =)

Nora Aira said...

hai mas dan kawan blogger lain.. beshnya korang hehe, sya nora pun dpt juga tp xnyempat nak wat entry.. k mas, nanti nora inform balik. nora kena posting tampin huhu :( k jeles tgk semua kawan2 berblog huaaaaaa xsabar nak balik ke blog atmosphere hehe :p

masmOna said...

Nora!!!
dah lama tak dengar kabar dari kamuuuu!! cepatlah kembali dear.huhu.takpe, nora setel down everything dulu, bila dah berkesempatan on9 jgn lupakan mas disini k =)

papehal pasal w-day sya, kita calling2 k.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

26 September 2010

Invitation from Sya Gadis Jumaat

Salam semua.

Sya my dear..akhirnya saya sudah dapat kad kamu yay!
InsyaAllah kalau takde aral i akan pergi okeh? Akan ku heret En Tunang sekali miahaha :P

Invitation card from Sya Gadis Jumaat
Ok, sejak bila i jadik Datin? Hahaha!

Anyway, thanks tau sebab sudi invite =) =) =)
Suka sangat sebab dapat pergi lagi satu blogger wedding.
InsyaAllah..

Oh btw, kad kamu sangat cute lah. Cumel jeh, hik!
Siapa lagi yang akan pergi kali ni? Boleh jumpa jumpa?
Nora, kamu pergi tak?

9 comments:

gadis jumaat said...

Woo terharunyierrr siap wat entry.. Thanx datin :P sile heret incik tunang tau! Ai pon seronok giler tp lam masa yg sama cuak gk bile ada blogger sudi dtg! Dah laaamaa x blind date-blind date ni :D kad utk blogger yg i anta cuma u, nora n rose je..

farahfatihah said...

eeeii comeynya kad dia!!!! sweett!!!

Cik Belle said...

tomeynya kad diee!

masmOna said...

gadis jumaat:
Hihihihi :P sya, cant wait to go to ur big day! huhu. seronok dan excited rasa.owh, hopefuli nora and rose will able to come to ur wee-day. boleh jumpe deorg =) how's preparation? semoge semuanya berjalan dengan lancar okeh! ;)

masmOna said...

farahfatihah:
farah, haah kad dia sangat cute mute hik!

Cik Belle:
Haah kak tia, kad dia sgt tomey huhu =)

rose said...

hehehe..i masih menunggu kad jmptn sya ni..nnt da dpt..kita blind date ek..hehe.. =P

masmOna said...

rose:
of course bebeh! for sure.i teringin nk jumpa u huhuhu =)

Nora Aira said...

hai mas dan kawan blogger lain.. beshnya korang hehe, sya nora pun dpt juga tp xnyempat nak wat entry.. k mas, nanti nora inform balik. nora kena posting tampin huhu :( k jeles tgk semua kawan2 berblog huaaaaaa xsabar nak balik ke blog atmosphere hehe :p

masmOna said...

Nora!!!
dah lama tak dengar kabar dari kamuuuu!! cepatlah kembali dear.huhu.takpe, nora setel down everything dulu, bila dah berkesempatan on9 jgn lupakan mas disini k =)

papehal pasal w-day sya, kita calling2 k.