23 September 2010

W-day prep: Discuss dengan vendor

Salam dan hai semua.

Tension betul ai arinih. Segala benda yang nak dibuat tak menjadi. Haih! Bengang betul. Serangan PMS lah nih. Sabar je wuwu -_-

Malas nak cerita pasal apa yang menyebabkan i tension.

......................................................................

So, apa update preparation masing-masing? I hope semuanya berjalan seperti yang dirancang insyaAllah.

Alhamdulillah..semalam i berjaya juga meluangkan masa berjumpa vendor i, kak rozy. She is my mak andam. Tengahari time lunch i cabut jap pergi jumpa dia. Berbincang-bincang pape yang patut for my wedding. At least dia akan dapat gambaran / rough idea of what i wanted for my w-day. Dari hiasan pelamin, kerusi, hiasan meja makan beradap, bilik tidur etc sampailah ke bunga-bunga, daun-daun semua heh. Lama juga berbincang. Tapi bukanlah grand-grand sangat pun majlis i nanti. Biasa sahaja. Yang penting cantik di mata i dan i suka. Hik =)

Dah setel satu bab. Lega.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

23 September 2010

W-day prep: Discuss dengan vendor

Salam dan hai semua.

Tension betul ai arinih. Segala benda yang nak dibuat tak menjadi. Haih! Bengang betul. Serangan PMS lah nih. Sabar je wuwu -_-

Malas nak cerita pasal apa yang menyebabkan i tension.

......................................................................

So, apa update preparation masing-masing? I hope semuanya berjalan seperti yang dirancang insyaAllah.

Alhamdulillah..semalam i berjaya juga meluangkan masa berjumpa vendor i, kak rozy. She is my mak andam. Tengahari time lunch i cabut jap pergi jumpa dia. Berbincang-bincang pape yang patut for my wedding. At least dia akan dapat gambaran / rough idea of what i wanted for my w-day. Dari hiasan pelamin, kerusi, hiasan meja makan beradap, bilik tidur etc sampailah ke bunga-bunga, daun-daun semua heh. Lama juga berbincang. Tapi bukanlah grand-grand sangat pun majlis i nanti. Biasa sahaja. Yang penting cantik di mata i dan i suka. Hik =)

Dah setel satu bab. Lega.

No comments: