02 September 2010

Dah tukar template kali yang ke..

Salam semua.

Sekarang ni tengah hot. Panas kan? Panas cuaca sama panasnya dengan hati i nih. Haih. Rasa nak menyumpah jeh google chrome nih. Kenapa lah mengot? Nasib baik sekarang ni tengah berpuasa. I masih dapat bersabar lagi.

Masuk yang ni dah kali yang ke..ntah i tak ingat i dah tukar template blog nih. Tapi chrome still berdegil tamau terima apa yang i buat. I dah change itu ini masih tak menjadi. Tak tahu kenapa post tanak kuar bila view blog pakai chrome. Mozilla jugak baik =) Hua T_T Rasa nak nangis pun ada. I tau lah i bukan pakar IT. Jangan lah buat i camni wuwu -_-

Last-last hambek ko haku tukar template prince princess nih. Hahaha :D Langsung tak nampak macam blog kawen kan? Tapi lantaklah. Janji cute. Hik -_-

Sekarang ni anggap je lah princess tu i bersama En Tunang (prince) miahahaha :P Ha, elok lah. Princess nye baju kaler pink. Prince nye baju kaler kuning. I suka pink. En Tunang suka kuning. Hohoho -____ - Nanti bila we both dah dapat anak hikk prince and princess tu will be our children (oh dreaming! -_-)

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

template ni riang hehe, sabar ek, yang penting semangat kahwen jangan kurang tau ehhe =)

masmOna said...

Nora:
semangat kawen mana mungkin akan kurang. hik!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

02 September 2010

Dah tukar template kali yang ke..

Salam semua.

Sekarang ni tengah hot. Panas kan? Panas cuaca sama panasnya dengan hati i nih. Haih. Rasa nak menyumpah jeh google chrome nih. Kenapa lah mengot? Nasib baik sekarang ni tengah berpuasa. I masih dapat bersabar lagi.

Masuk yang ni dah kali yang ke..ntah i tak ingat i dah tukar template blog nih. Tapi chrome still berdegil tamau terima apa yang i buat. I dah change itu ini masih tak menjadi. Tak tahu kenapa post tanak kuar bila view blog pakai chrome. Mozilla jugak baik =) Hua T_T Rasa nak nangis pun ada. I tau lah i bukan pakar IT. Jangan lah buat i camni wuwu -_-

Last-last hambek ko haku tukar template prince princess nih. Hahaha :D Langsung tak nampak macam blog kawen kan? Tapi lantaklah. Janji cute. Hik -_-

Sekarang ni anggap je lah princess tu i bersama En Tunang (prince) miahahaha :P Ha, elok lah. Princess nye baju kaler pink. Prince nye baju kaler kuning. I suka pink. En Tunang suka kuning. Hohoho -____ - Nanti bila we both dah dapat anak hikk prince and princess tu will be our children (oh dreaming! -_-)

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

template ni riang hehe, sabar ek, yang penting semangat kahwen jangan kurang tau ehhe =)

masmOna said...

Nora:
semangat kawen mana mungkin akan kurang. hik!!