18 September 2010

Wedding Nadia 17sept2010 & Meet Nora aka Aira!

Salam dan hai semua.

Sekarang ni i dilanda lagi penyakit malas tuh. Dah berapa lama tak online. Kalau online pun sekadar browse through pastu that's it. Offline. Plus, preparation pasal wedding pun i dah tak cara sangat. Tengok ticker kat sebelah cakap lagi 4 months 1 week and 3 days until our wedding date! Hoh, tapi preparation nye? Wake-up, mas! Wake-up! Hati rasa macam banyak benda lagi tak settle, tapi bila fikir, "Eh, apa lagi ye?" Blur kejap -_-

Now harus semangat kembali! Petang tadi dah sub gift box tu kat mak andak. Dia datang beraya kat rumah tadi. Alang-alang bagi terus kat mak andak, dia kata nak tolong. Huhu. Lega sikit. Thanks a lot! Dah boleh update checklist gini aminnn =)

....................................................................

Sebenarnya nak cerita pasal wedding Nadia 17sept2010 dan jumpa Nora aka Aira, yay!! Tapi melalut kejap, sorii! -_-

Wedding of: Nadiah Mustafa & Khairul aka Yoe
Date: 18 Sept 2010
Venue: Taman Pelindung, Kuantan
Colour theme: Pink Purple

Otw, harus bergambar dulu =)

Sesampai jeh kat rumah Nadia, we both disambut oleh Nora! Nora, u dah macam penyambut tetamu dah hihi :P Oh ye, i dah bagitahu Nora we both pakai pink, mungkin dia terus cam kitorang kot? =)

Perkara wajib. Mesti bergambar dulu. Hik. Walaupun keadaan macam kelam kabut (kan Nora?) plus cuaca panas tapi sempat lagi bergambar. Ditambah dengan perasaan malu lagi (haih -_-) almaklumle first time berjumpa blogger hehe. Nice meeting u Nora dear =) Nora tak marah kan mas upload gambar nih? Hik =) Seronok sangat! Nanti kita jumpa lagi okeh? Sedih sebab tak sempat nak berborak lama dengan Nora, tak sempat nak gosip2. Mas sampai pun dah lambat. Sori -_-

Oh ye, nak dijadikan cerita rupa-rupanya adik Nadia was our schoolmate jugak, satu batch. So tadi En Tunang berborak dengan adik Nadia and few friends of us lah.

Nadia was soo gorgeous. Sama cantik, sama padan dengan suami beliau. Dua-dua tinggi! =)

Ini kek so comelss! I ingat Nadia ada cakap dia nak buat wedding cake sendiri. Gud job dear! Pasni boleh amek order? Hik.

See? Both of them tinggi..Huu.

Lupa lak ucapan buat pengantins.

To Nadia dan suami:

Selamat Pengantin Baru! Semoga kalian kekal bahagia dunia dan akhirat, insyaAllah =)
Congratulations dear. Oh ye, and thanks a lot sebab sudi invite. Nanti i kawen, i pasti invite u and ur other half =)

Pasni i rasa nak update checklist lah. Dah lama tak tengok apa yang patut di buat. Huhu.
Till then, bye!

11 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Selamat pengantin baru Nadia =)

Mas.memg dah cam korang pakai pink. nampak je terus tegur kih3x. haha mula2 jumpa segan juga. Ada rezeki jumpa lagi yea =)

Cantek kan Nadia. TInggi. terasa ketot je nora hehe Pandai Nadia buat kek, cantik=)

masmOna said...

Nora:
hihihii..itu lah, mas sampai je terus Nora sambut =) Nadia cantek kan, tinggi lak tuh! Mas pun rasa ketot jeh time salam ngan dia heheh =)

Oh ye, kek dia buat sangat cute. Pandai nadia buat kek =)

Nora a.k.a Aira said...

haha yerla first time jumpa kalut sikit la kan hik3 =) xpe2 second time jumpa nanti Insya Allah tak kalut dah hehehe =)

sharifuddin N shakina said...

kek tu sangat comel..baju mas pun cantik..suke la tgk..

masmOna said...

Nora:
haha, itu lah! kalut malut sekali heheh :P so, who's next? Kita bole terjah pulak pasni. Kompem da tak kalut dah huhu =)

Shakina:
Haha! Fokus nya kepada pengantin lah dear, bukan baju mas. Lawak lah kina nih hihi =D. Btw, thanks tau. n kek tu memang comelss.

sk said...

kek tu mmg comel! n cantik lah pengantinn!! =)

lemonade said...

pengantin cantik. pelamin pn cantik. :D

masmOna said...

sk:
hihi cumel kan kan? =) dan nmpk sedap.

lemonade:
Nadia mmg cantek huhu =)

PurPLe LaDy AiFA said...

cute nye cake tu! huhu. nadia pon cantikk. and pelamin tu i suke!

purlpe.pink said...

mcm kenal lah. tunang u ke tu?

series, erm. pej. daerah pekan?
let me know if i were wrong.

thank you :)

masmOna said...

purple lady aifa:
=)

purple.pink:
yes dear..itu dia En Nazirul Mubin tunang i..dia mmg keje kat pej daerah pekan =) u tak salah org lah tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

18 September 2010

Wedding Nadia 17sept2010 & Meet Nora aka Aira!

Salam dan hai semua.

Sekarang ni i dilanda lagi penyakit malas tuh. Dah berapa lama tak online. Kalau online pun sekadar browse through pastu that's it. Offline. Plus, preparation pasal wedding pun i dah tak cara sangat. Tengok ticker kat sebelah cakap lagi 4 months 1 week and 3 days until our wedding date! Hoh, tapi preparation nye? Wake-up, mas! Wake-up! Hati rasa macam banyak benda lagi tak settle, tapi bila fikir, "Eh, apa lagi ye?" Blur kejap -_-

Now harus semangat kembali! Petang tadi dah sub gift box tu kat mak andak. Dia datang beraya kat rumah tadi. Alang-alang bagi terus kat mak andak, dia kata nak tolong. Huhu. Lega sikit. Thanks a lot! Dah boleh update checklist gini aminnn =)

....................................................................

Sebenarnya nak cerita pasal wedding Nadia 17sept2010 dan jumpa Nora aka Aira, yay!! Tapi melalut kejap, sorii! -_-

Wedding of: Nadiah Mustafa & Khairul aka Yoe
Date: 18 Sept 2010
Venue: Taman Pelindung, Kuantan
Colour theme: Pink Purple

Otw, harus bergambar dulu =)

Sesampai jeh kat rumah Nadia, we both disambut oleh Nora! Nora, u dah macam penyambut tetamu dah hihi :P Oh ye, i dah bagitahu Nora we both pakai pink, mungkin dia terus cam kitorang kot? =)

Perkara wajib. Mesti bergambar dulu. Hik. Walaupun keadaan macam kelam kabut (kan Nora?) plus cuaca panas tapi sempat lagi bergambar. Ditambah dengan perasaan malu lagi (haih -_-) almaklumle first time berjumpa blogger hehe. Nice meeting u Nora dear =) Nora tak marah kan mas upload gambar nih? Hik =) Seronok sangat! Nanti kita jumpa lagi okeh? Sedih sebab tak sempat nak berborak lama dengan Nora, tak sempat nak gosip2. Mas sampai pun dah lambat. Sori -_-

Oh ye, nak dijadikan cerita rupa-rupanya adik Nadia was our schoolmate jugak, satu batch. So tadi En Tunang berborak dengan adik Nadia and few friends of us lah.

Nadia was soo gorgeous. Sama cantik, sama padan dengan suami beliau. Dua-dua tinggi! =)

Ini kek so comelss! I ingat Nadia ada cakap dia nak buat wedding cake sendiri. Gud job dear! Pasni boleh amek order? Hik.

See? Both of them tinggi..Huu.

Lupa lak ucapan buat pengantins.

To Nadia dan suami:

Selamat Pengantin Baru! Semoga kalian kekal bahagia dunia dan akhirat, insyaAllah =)
Congratulations dear. Oh ye, and thanks a lot sebab sudi invite. Nanti i kawen, i pasti invite u and ur other half =)

Pasni i rasa nak update checklist lah. Dah lama tak tengok apa yang patut di buat. Huhu.
Till then, bye!

11 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Selamat pengantin baru Nadia =)

Mas.memg dah cam korang pakai pink. nampak je terus tegur kih3x. haha mula2 jumpa segan juga. Ada rezeki jumpa lagi yea =)

Cantek kan Nadia. TInggi. terasa ketot je nora hehe Pandai Nadia buat kek, cantik=)

masmOna said...

Nora:
hihihii..itu lah, mas sampai je terus Nora sambut =) Nadia cantek kan, tinggi lak tuh! Mas pun rasa ketot jeh time salam ngan dia heheh =)

Oh ye, kek dia buat sangat cute. Pandai nadia buat kek =)

Nora a.k.a Aira said...

haha yerla first time jumpa kalut sikit la kan hik3 =) xpe2 second time jumpa nanti Insya Allah tak kalut dah hehehe =)

sharifuddin N shakina said...

kek tu sangat comel..baju mas pun cantik..suke la tgk..

masmOna said...

Nora:
haha, itu lah! kalut malut sekali heheh :P so, who's next? Kita bole terjah pulak pasni. Kompem da tak kalut dah huhu =)

Shakina:
Haha! Fokus nya kepada pengantin lah dear, bukan baju mas. Lawak lah kina nih hihi =D. Btw, thanks tau. n kek tu memang comelss.

sk said...

kek tu mmg comel! n cantik lah pengantinn!! =)

lemonade said...

pengantin cantik. pelamin pn cantik. :D

masmOna said...

sk:
hihi cumel kan kan? =) dan nmpk sedap.

lemonade:
Nadia mmg cantek huhu =)

PurPLe LaDy AiFA said...

cute nye cake tu! huhu. nadia pon cantikk. and pelamin tu i suke!

purlpe.pink said...

mcm kenal lah. tunang u ke tu?

series, erm. pej. daerah pekan?
let me know if i were wrong.

thank you :)

masmOna said...

purple lady aifa:
=)

purple.pink:
yes dear..itu dia En Nazirul Mubin tunang i..dia mmg keje kat pej daerah pekan =) u tak salah org lah tu