24 September 2010

DIY: I pun nak satu huhu!

Salam dan hai semua.

Ngehehehe. Apa pulak lah yang i buat ni ek? Huruf-huruf ni bagai. Tetibe dapat idea untuk props pre-wedding nanti. Siang tadi terus je i pergi beli.

.....................................................................

Orang lain mungkin dah lama sibuk berkongsi idea nih, tapi i baru je terhegeh-hegeh nak buat hehe :P tapi takpe lah, janji i sukaa! -_- Sesuai lah dengan tajuk, i pun nak satu! Hihihi :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraa!

Again, mende alah yang remeh-temeh ni jugak yang i suka nak buat. Projek DIY boxes tu? Aip, masih berjalan tau. Ni selingan jeh. Kalau dok tengok plastik box tu tiap hari busan jugak ye dok? =)

Cantik! I suka. Hihi. Perasan sendiri lah mas nih. Boleh guna sebagai props pre-wedding huhu =)

Doily paper nih memang cantik kan? Tak tahu kenapa tetibe lately i terjatuh chenta pulak with doily paper, haih. Macam-macam deco kita boleh buat dengan ia. Boleh rujuk link Cik Belle nih. See? See? Kan i dah cakap cantik sungguh huhu =)

3 comments:

rose said...

cantik la!!!kreatif tol..sila bagi aura kreatif anda kepada saya ek..hehe..

PurPLe LaDy AiFA said...

doily paper ni mmg fav i dr dulu lagi.. comey, murah, simple! hehe

masmOna said...

rose:
nah nah! sila amek hihi. tp i bukan kretif sgt pun, sikit sikit boleh lah huhu =)

Puprle Lady:
Oh reali? sgt cute kan awak. sy sgt suka juga! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 September 2010

DIY: I pun nak satu huhu!

Salam dan hai semua.

Ngehehehe. Apa pulak lah yang i buat ni ek? Huruf-huruf ni bagai. Tetibe dapat idea untuk props pre-wedding nanti. Siang tadi terus je i pergi beli.

.....................................................................

Orang lain mungkin dah lama sibuk berkongsi idea nih, tapi i baru je terhegeh-hegeh nak buat hehe :P tapi takpe lah, janji i sukaa! -_- Sesuai lah dengan tajuk, i pun nak satu! Hihihi :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraa!

Again, mende alah yang remeh-temeh ni jugak yang i suka nak buat. Projek DIY boxes tu? Aip, masih berjalan tau. Ni selingan jeh. Kalau dok tengok plastik box tu tiap hari busan jugak ye dok? =)

Cantik! I suka. Hihi. Perasan sendiri lah mas nih. Boleh guna sebagai props pre-wedding huhu =)

Doily paper nih memang cantik kan? Tak tahu kenapa tetibe lately i terjatuh chenta pulak with doily paper, haih. Macam-macam deco kita boleh buat dengan ia. Boleh rujuk link Cik Belle nih. See? See? Kan i dah cakap cantik sungguh huhu =)

3 comments:

rose said...

cantik la!!!kreatif tol..sila bagi aura kreatif anda kepada saya ek..hehe..

PurPLe LaDy AiFA said...

doily paper ni mmg fav i dr dulu lagi.. comey, murah, simple! hehe

masmOna said...

rose:
nah nah! sila amek hihi. tp i bukan kretif sgt pun, sikit sikit boleh lah huhu =)

Puprle Lady:
Oh reali? sgt cute kan awak. sy sgt suka juga! =)