23 September 2010

Bridesmaid's Flower : Perlu atau Tak Perlu?

Salam semua.

Bagi kamu, perlu tak bunga untuk bridesmaids?

..............................................................

Kalau kita tengok website omputih, most of their bridesmaids mesti ada bunga kan? As for me, bridesmaids with flowers boleh meyumbang gambar yang cantik-cantik disamping bridesmaids yang memang dah comel-comel dan cantik itu. Why not if budget ada walaupun sedikit kan? So, ia perlu =)

Oh ye, i dah beli dah bunga-bunga untuk bridesmaids i. Nak tengok?








Taraa! Suka suka =)

Ingat tak Puan Purple Lady nye bridesmaid's flower? I punya lah berkenan, i pun email her mintak izin tau nak ambik her idea for bridesmaid's flower. Hihihi. Nasib baik dia sudi share. Pn Purple Lady yang baik hati, thanks tau! =)

Tapi, nanti takdelah i nak tiru sejibik deco dia tuh, tak baik lah kan? Will come out with my personal deco. Ceh, personal deco lah konon, padahal tangan keras. Heheh :P

Nanti kita tengok apa hasilnya dengan bahan-bahan yang beli nih. Tak buat pun lagi. Hihi.

11 comments:

gadis jumaat said...

dengan bunga seterang ini, konpem naik dalam gambar nanti mas... bagus2... ai, bridesmaids pon tarak, apatah lagi bunganya.. huhu. :D

tunggu ketibaan kad beta yeah!

masmOna said...

gadis jumaat:
huhu..harap2 i dapat mendeco dgn baik. hik =) alrite hun, i tggu kad kamuuu..=)

Mia-Ina said...

mia lak mmg xde sgt la bridemaids....bunga tgn sekadarnya aja...

masmOna said...

Mia-Ina:
takpe mia, walaupun takde bridesmaid, maid of honour kan ada =)

Q said...

perlu!!cantiknyer..lagi2 kalau kontra ngn bride nyer hand bouquet..bestnyer...gud luck!!

sharifuddin N shakina said...

nampak mcm fresh flower..cantik..

rose said...

tgk bunga pn da cntik..memang naik seri la majlis u nnt cik masmona..jeles i..hehe

selamat mengubah.. =)

diri aku said...

warna bunga tu WOW!! cun wooo kalau dlm gambar..proceed jep lalink...mest mengancam.

masmOna said...

Q:
yup i agree. bunga bridesmaid harus kontra ngn bride. baru menyerlah =)

shakina:
erk? macam fresh flower pulak? ni artificial je huhu ;)

rose:
ala rose dear nk jeles jeles pulak. haish.jgn jeles lah. majlis i biasa-biasa je nnt. cuma i nak semuanya cantik di mata i hihi :P

diri aku:
thanks dear =) tgh nk proceed lah nih. nk mendeco =)

PurPLe LaDy AiFA said...

no problem mas... hehe. sorry xley nak email you panjang2 aritue.. kebetulan minggu tu mmg super bz, so i reply cm tue je.. :(

x sabar nak tggu hasil ni.. cepat la.. cepat la.. hehe

masmOna said...

Purple Lady:
oh it's ok dear..i hapi sgt sbb dah dpt permission hehehe.thanks tau!

insyaAllah once dah siap nnt akan di publish untuk tatapan semua hik! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

23 September 2010

Bridesmaid's Flower : Perlu atau Tak Perlu?

Salam semua.

Bagi kamu, perlu tak bunga untuk bridesmaids?

..............................................................

Kalau kita tengok website omputih, most of their bridesmaids mesti ada bunga kan? As for me, bridesmaids with flowers boleh meyumbang gambar yang cantik-cantik disamping bridesmaids yang memang dah comel-comel dan cantik itu. Why not if budget ada walaupun sedikit kan? So, ia perlu =)

Oh ye, i dah beli dah bunga-bunga untuk bridesmaids i. Nak tengok?








Taraa! Suka suka =)

Ingat tak Puan Purple Lady nye bridesmaid's flower? I punya lah berkenan, i pun email her mintak izin tau nak ambik her idea for bridesmaid's flower. Hihihi. Nasib baik dia sudi share. Pn Purple Lady yang baik hati, thanks tau! =)

Tapi, nanti takdelah i nak tiru sejibik deco dia tuh, tak baik lah kan? Will come out with my personal deco. Ceh, personal deco lah konon, padahal tangan keras. Heheh :P

Nanti kita tengok apa hasilnya dengan bahan-bahan yang beli nih. Tak buat pun lagi. Hihi.

11 comments:

gadis jumaat said...

dengan bunga seterang ini, konpem naik dalam gambar nanti mas... bagus2... ai, bridesmaids pon tarak, apatah lagi bunganya.. huhu. :D

tunggu ketibaan kad beta yeah!

masmOna said...

gadis jumaat:
huhu..harap2 i dapat mendeco dgn baik. hik =) alrite hun, i tggu kad kamuuu..=)

Mia-Ina said...

mia lak mmg xde sgt la bridemaids....bunga tgn sekadarnya aja...

masmOna said...

Mia-Ina:
takpe mia, walaupun takde bridesmaid, maid of honour kan ada =)

Q said...

perlu!!cantiknyer..lagi2 kalau kontra ngn bride nyer hand bouquet..bestnyer...gud luck!!

sharifuddin N shakina said...

nampak mcm fresh flower..cantik..

rose said...

tgk bunga pn da cntik..memang naik seri la majlis u nnt cik masmona..jeles i..hehe

selamat mengubah.. =)

diri aku said...

warna bunga tu WOW!! cun wooo kalau dlm gambar..proceed jep lalink...mest mengancam.

masmOna said...

Q:
yup i agree. bunga bridesmaid harus kontra ngn bride. baru menyerlah =)

shakina:
erk? macam fresh flower pulak? ni artificial je huhu ;)

rose:
ala rose dear nk jeles jeles pulak. haish.jgn jeles lah. majlis i biasa-biasa je nnt. cuma i nak semuanya cantik di mata i hihi :P

diri aku:
thanks dear =) tgh nk proceed lah nih. nk mendeco =)

PurPLe LaDy AiFA said...

no problem mas... hehe. sorry xley nak email you panjang2 aritue.. kebetulan minggu tu mmg super bz, so i reply cm tue je.. :(

x sabar nak tggu hasil ni.. cepat la.. cepat la.. hehe

masmOna said...

Purple Lady:
oh it's ok dear..i hapi sgt sbb dah dpt permission hehehe.thanks tau!

insyaAllah once dah siap nnt akan di publish untuk tatapan semua hik! =)