07 July 2010

Layout baru =)

Salam dan hai semua.

Amacam layout baru kesahkaseh?
Hihihihi :D

Pink gitu. I loike!!!
Jangan sakit mata tau? Sebab semuanya pink.
Hiks ;)

Thanks a lot to my dear En Tunang kerana telah menukarkan template blog ni.
Sayang u! Muah muah!

=)

8 comments:

Cik Belle said...

haish. sangat cantik la! =)

fikaryna said...

oh, masmona..tq2..

muah2..hehe..

~ thalhazlin ~ said...

wah. template kita sama.

@ty_farEd said...

sebab u baru tukar Layout kaLer Pink yang sweet ni.. so.. i nak bagi u Pink award n tag kat bLog i key...chaiyuk..!! ~ngeeee... :p

ElyaElmo said...

amboi2..ala ala pink gitu!!!~ ahaksss

masmOna said...

cik belle: =) go go pink! hihi :D

kak ryna: ur welcome :)

thalhazlin: alamak! tersama lah. tak perasan pulak ur template yg ni. huhuu..en tunang yg tlg tukar. tp takpe kan? ade geng hihi :D

@ty: woah!!tak pasal2 dpt award lagi ngan tag. haha. thanks dear :)

masmOna said...

elya: hihihi :D sentiasa pun nak pink ;)

♥_ritsukaanum_♥ said...

hye !
checkout kat blog ne
she got lots of idea

http://perjalanan30mei.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 July 2010

Layout baru =)

Salam dan hai semua.

Amacam layout baru kesahkaseh?
Hihihihi :D

Pink gitu. I loike!!!
Jangan sakit mata tau? Sebab semuanya pink.
Hiks ;)

Thanks a lot to my dear En Tunang kerana telah menukarkan template blog ni.
Sayang u! Muah muah!

=)

8 comments:

Cik Belle said...

haish. sangat cantik la! =)

fikaryna said...

oh, masmona..tq2..

muah2..hehe..

~ thalhazlin ~ said...

wah. template kita sama.

@ty_farEd said...

sebab u baru tukar Layout kaLer Pink yang sweet ni.. so.. i nak bagi u Pink award n tag kat bLog i key...chaiyuk..!! ~ngeeee... :p

ElyaElmo said...

amboi2..ala ala pink gitu!!!~ ahaksss

masmOna said...

cik belle: =) go go pink! hihi :D

kak ryna: ur welcome :)

thalhazlin: alamak! tersama lah. tak perasan pulak ur template yg ni. huhuu..en tunang yg tlg tukar. tp takpe kan? ade geng hihi :D

@ty: woah!!tak pasal2 dpt award lagi ngan tag. haha. thanks dear :)

masmOna said...

elya: hihihi :D sentiasa pun nak pink ;)

♥_ritsukaanum_♥ said...

hye !
checkout kat blog ne
she got lots of idea

http://perjalanan30mei.blogspot.com/