31 July 2010

Anniversary =)

Salam.

Hari ni genap setahun i bersama Encik Tunang.
Happy Anniversary sayang =)

We both tak celebrate pun.
Hadiah pun dah diberi masa En Tunang dapat kerja baru haritu.
Kira gabung hadiah.
Aci tak? Haha.

I doakan semoga kita dapat menghadapi hari-hari mendatang dengan lebih bahagia.
Menghadapi segala dugaan dengan lebih tabah.
Semoga hubungan ini sentiasa di rahmati dan diberkati Yang Maha Esa.
Semoga hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat.
InsyaAllah..

I love you till the end.

7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hepi annivesary juga yea =)

dear, sila la ambik award ye :)

http://anzcis.blogspot.com/2010/07/blogger-awards-came-again.html

Said Saiful Fazli said...

xsngka...kejap je setahun kan

masmOna said...

Nora:
Thanks a lot dear =)
oh nnt i amek..dapat award lagi yay!

Said Saiful Fazli:
itu lah yang..tak sangka kan sekejap je dah setahun huhu =)

Hasif n Fara said...

hua...congratulations on ur anniversary...

kita da besar kan mas...

dulu kt kecik2 je kn

masmOna said...

Fara sayang:
Thanks a lot cek.

Yup sekejap je masa berlalu. Kita dah jadi besar. Rasanya dulu gila macam budak2 je rasa. huuu..

@ty_farEd said...

hepi anniversary for both of u.. doakan u'olls hepi ever after key... :)

masmOna said...

@ty:
Thanks a lot dear =) wish u happiness too..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

31 July 2010

Anniversary =)

Salam.

Hari ni genap setahun i bersama Encik Tunang.
Happy Anniversary sayang =)

We both tak celebrate pun.
Hadiah pun dah diberi masa En Tunang dapat kerja baru haritu.
Kira gabung hadiah.
Aci tak? Haha.

I doakan semoga kita dapat menghadapi hari-hari mendatang dengan lebih bahagia.
Menghadapi segala dugaan dengan lebih tabah.
Semoga hubungan ini sentiasa di rahmati dan diberkati Yang Maha Esa.
Semoga hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat.
InsyaAllah..

I love you till the end.

7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hepi annivesary juga yea =)

dear, sila la ambik award ye :)

http://anzcis.blogspot.com/2010/07/blogger-awards-came-again.html

Said Saiful Fazli said...

xsngka...kejap je setahun kan

masmOna said...

Nora:
Thanks a lot dear =)
oh nnt i amek..dapat award lagi yay!

Said Saiful Fazli:
itu lah yang..tak sangka kan sekejap je dah setahun huhu =)

Hasif n Fara said...

hua...congratulations on ur anniversary...

kita da besar kan mas...

dulu kt kecik2 je kn

masmOna said...

Fara sayang:
Thanks a lot cek.

Yup sekejap je masa berlalu. Kita dah jadi besar. Rasanya dulu gila macam budak2 je rasa. huuu..

@ty_farEd said...

hepi anniversary for both of u.. doakan u'olls hepi ever after key... :)

masmOna said...

@ty:
Thanks a lot dear =) wish u happiness too..