06 July 2010

Mana pergi semua komen?

Salam dan hai semua.

Sedih ni.
Kenapa semua komen tak keluar kat blog?
Tapi i dapat notification komen-komen tuh kat email.
Sama macam si kecil jugak..
Pelis lah jangan buat hal "sayang" ??
tsk tsk T_T

Bila dah keluar semula komen-komen tu i akan reply okay?
Sekarang tengah berusaha nak cari punca.

-_-

6 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaahhhhhhh kita sama huhu :(

masmOna said...

eh eh komen dah ada balik.tapi tak semuanya lah sigh -_-

Cik Belle said...

sama jugaaa! sobs. tapi sekarang dah ok. cuma yang etrdahulu tu macam mana nak dapatkan balik? haha

mysarah said...

hehehe. semalam hilang. hari ni dah jumpa :D

suriadzul said...

yes..kita pon...sume komen ilang!!! :(

masmOna said...

everything back to normal now!!hoyeh =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

06 July 2010

Mana pergi semua komen?

Salam dan hai semua.

Sedih ni.
Kenapa semua komen tak keluar kat blog?
Tapi i dapat notification komen-komen tuh kat email.
Sama macam si kecil jugak..
Pelis lah jangan buat hal "sayang" ??
tsk tsk T_T

Bila dah keluar semula komen-komen tu i akan reply okay?
Sekarang tengah berusaha nak cari punca.

-_-

6 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaahhhhhhh kita sama huhu :(

masmOna said...

eh eh komen dah ada balik.tapi tak semuanya lah sigh -_-

Cik Belle said...

sama jugaaa! sobs. tapi sekarang dah ok. cuma yang etrdahulu tu macam mana nak dapatkan balik? haha

mysarah said...

hehehe. semalam hilang. hari ni dah jumpa :D

suriadzul said...

yes..kita pon...sume komen ilang!!! :(

masmOna said...

everything back to normal now!!hoyeh =)