17 July 2010

Tak tahu nak letak tajuk apa

Salam dan hai semua.

Ok. Nak tulis apa nih.
Hmmm.
Seriusly.
Sekarang ni i dilanda penyakit M.A.L.A.S
Betul ni i cakap.
Tengok nak taip ni pun pendek-pendek jeh.
Kan malas namanya tuh?
-_-
Nak blogwalking malas.
Apatah lagi nak komen-komen post orang.
Haih.

Shuh shuh.
Cepatlah pergi jauh-jauh penyakit malas.

xankxjaldfiagjdnapidhafajbhas

*jampi serapah buang penyakit malas*

Hek -_-




2 comments:

ZARA said...

memang gitew lah saya pon... masa internet takda, lagi malas. setakat internet sekejap2 mmg malas nak terjah2 blog orang and post any update. kui kui

tetapi sekarang tidak lagi... unifi 20mb sudah menerjah rumah saya :D

masmOna said...

masalahnya time malas tu bukan sbb tenet tak laju. streamyx masih ok so far :) tapi still malas juga. dah guane? hihihi :P sekarang dah tak malas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

17 July 2010

Tak tahu nak letak tajuk apa

Salam dan hai semua.

Ok. Nak tulis apa nih.
Hmmm.
Seriusly.
Sekarang ni i dilanda penyakit M.A.L.A.S
Betul ni i cakap.
Tengok nak taip ni pun pendek-pendek jeh.
Kan malas namanya tuh?
-_-
Nak blogwalking malas.
Apatah lagi nak komen-komen post orang.
Haih.

Shuh shuh.
Cepatlah pergi jauh-jauh penyakit malas.

xankxjaldfiagjdnapidhafajbhas

*jampi serapah buang penyakit malas*

Hek -_-




2 comments:

ZARA said...

memang gitew lah saya pon... masa internet takda, lagi malas. setakat internet sekejap2 mmg malas nak terjah2 blog orang and post any update. kui kui

tetapi sekarang tidak lagi... unifi 20mb sudah menerjah rumah saya :D

masmOna said...

masalahnya time malas tu bukan sbb tenet tak laju. streamyx masih ok so far :) tapi still malas juga. dah guane? hihihi :P sekarang dah tak malas!