01 July 2010

Pameran Pengantin Part 1

Salam dan hai semua.

I'm going to Pameran Pengantin 2010 di MidValley esok!!
Hoyeh hoyeh!!
Happi tak terkata nih. Excited lak hihihi :D
Pergi bersama Encik Tunang tercinta :)
Pagi esok kitorang gerak dari Kuantan.
Hopefuli tengahari dah boleh sampai sana.
Wish us safe journey k..insyaAllah..

Eh jap.
Kali ni confirm jadi kan?
Jangan lah tak jadi macam kat Melaka tuh. Sian Kay ngan Zara huhu.

Anyone going?
See you there!!

6 comments:

Cik Belle said...

im going there too! hehe. jumpa kak tia sila tegur ya! ehee

kay kamal said...

im going on sunday! yeay!

tak silap zara going jugak...do tegur me if nmpak..(if u g sunday la dat is)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

aiyak... yeke..
x tau lak ada pameran pengantin sok..
x leh pegi la yank...
ai kena uat asekmen dulu..
huwaaaaa....
cane ni...

@ty_farEd said...

nak pergi jugak..!!!

masmOna said...

Cik Belle: tak dapat nk tegur sbb tak jumpa pun kak tia. wwawawaw. kak tia pegi kul bape smlm?

kay gojes: i dah pergi semalam lah *sad* tak dapat nk tegur u jugak T_T
now dah selamat berada di Kuantan :)

masmOna said...

fisha: takpe this time u bwt assgmnt dulu. later bila ada lagi pameran u jgn lepaskan peluang k!

@ty: jom jom pergi!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

01 July 2010

Pameran Pengantin Part 1

Salam dan hai semua.

I'm going to Pameran Pengantin 2010 di MidValley esok!!
Hoyeh hoyeh!!
Happi tak terkata nih. Excited lak hihihi :D
Pergi bersama Encik Tunang tercinta :)
Pagi esok kitorang gerak dari Kuantan.
Hopefuli tengahari dah boleh sampai sana.
Wish us safe journey k..insyaAllah..

Eh jap.
Kali ni confirm jadi kan?
Jangan lah tak jadi macam kat Melaka tuh. Sian Kay ngan Zara huhu.

Anyone going?
See you there!!

6 comments:

Cik Belle said...

im going there too! hehe. jumpa kak tia sila tegur ya! ehee

kay kamal said...

im going on sunday! yeay!

tak silap zara going jugak...do tegur me if nmpak..(if u g sunday la dat is)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

aiyak... yeke..
x tau lak ada pameran pengantin sok..
x leh pegi la yank...
ai kena uat asekmen dulu..
huwaaaaa....
cane ni...

@ty_farEd said...

nak pergi jugak..!!!

masmOna said...

Cik Belle: tak dapat nk tegur sbb tak jumpa pun kak tia. wwawawaw. kak tia pegi kul bape smlm?

kay gojes: i dah pergi semalam lah *sad* tak dapat nk tegur u jugak T_T
now dah selamat berada di Kuantan :)

masmOna said...

fisha: takpe this time u bwt assgmnt dulu. later bila ada lagi pameran u jgn lepaskan peluang k!

@ty: jom jom pergi!!