21 June 2010

19 Jun 2010 : Dinner

Salam dan hai semua.

Ini entri ke-3 yeh. Maaf lah kalau entri kali ni bukan bercakap pasal wedding sangat. Saje je nak share our kesahkaseh. Lagipun tujuan asal kesahkaseh nak share almost everything about us. Almost yeh, not every single thing. Hehe. See this post -> Oh ayat yang sungguh skema dari Encik Tunang i. Hihihi :D

Malam tu Encik Tunang telah membawa i dinner di suatu tempat nan indah. Walaweh. As for me, that place sangat cantek. Lagi pulak dinner dengan Encik Tunang, lagi bertambah cantek lah tempat itu. Huhu. I love it!!

Tujuan asal dinner of course lah nak celebrate birthday i yang tertangguh tuh. Tujuan kedua ialah untuk bersama-sama meraikan hari lahir i yang dah lepas (Tujuan lebih kurang sama seperti tadi. Tujuan ini adalah penting ok -_-) Tujuan ketiga ialah untuk makan dengan sepuas-puasnya!! Yeah. Ada orang nak belanja kan, apa lagi? :D

Memang dia tak bagitau pun kat mana dia nak bawak i. Puas dah i cucuk cucuk cuit cuit nak tau dia nak bawak i dinner di mana. Surprise lah konon?

Kat dalam kereta. Again ->


Sebagai tanda mintak maaf buat i nangis aritu. Huhu -_-

.............................................................

Menu sudah datang. Apa lagi? Tehehe..

Tak lama kemudian -->


Chocolate banana cake. Kek ni sangat sedap tahu? *drooling*

Disebabkan oleh menu yang kami order lambat lagi sampai, maka kami dapat ini -> FOC. Hoyeh. Rezeki :) Alhamdulillah.

Shark's fin soup yang ada jagung inside yang Encik Tunang tak berapa nak suka walaupun dia telah makan sampai habis. Duh -_-

Kemudian, our foods sampai -->

Mix grill : I punya

Mix grill : Encik Tunang punya

Sengaja i letak kedua-dua gambar. I tau semua macam dah drooling kan? Hihihi :D Jahat.

Our last dessert. (Oh supposedly my last dessert). Banana split!

I kalau dah dapat ice-cream memang macam ni lah jadinya. Encik Tunang depan mata dah tak dipedulikan. Hihi :D

Selepas dinner dan jalan2 jap, we both balik rumah. Jangan ingat kitorang check-in lak! Haish. Astaghfirullah..

Thanks a lot sayang for everything.
Thanks for all the time you've been with me.
I love you.

Till next entry!!

3 comments:

farahfatihah said...

wahh terliur dibuatnya!!!

ElyaElmo said...

serpriseeeee...hee:D

masmOna said...

farahfatihah: hihihi :D sabar2 jangan terliur sangat. gambar je tuh belum tengok food betul2 depan mata heh :P

elya: winks ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

21 June 2010

19 Jun 2010 : Dinner

Salam dan hai semua.

Ini entri ke-3 yeh. Maaf lah kalau entri kali ni bukan bercakap pasal wedding sangat. Saje je nak share our kesahkaseh. Lagipun tujuan asal kesahkaseh nak share almost everything about us. Almost yeh, not every single thing. Hehe. See this post -> Oh ayat yang sungguh skema dari Encik Tunang i. Hihihi :D

Malam tu Encik Tunang telah membawa i dinner di suatu tempat nan indah. Walaweh. As for me, that place sangat cantek. Lagi pulak dinner dengan Encik Tunang, lagi bertambah cantek lah tempat itu. Huhu. I love it!!

Tujuan asal dinner of course lah nak celebrate birthday i yang tertangguh tuh. Tujuan kedua ialah untuk bersama-sama meraikan hari lahir i yang dah lepas (Tujuan lebih kurang sama seperti tadi. Tujuan ini adalah penting ok -_-) Tujuan ketiga ialah untuk makan dengan sepuas-puasnya!! Yeah. Ada orang nak belanja kan, apa lagi? :D

Memang dia tak bagitau pun kat mana dia nak bawak i. Puas dah i cucuk cucuk cuit cuit nak tau dia nak bawak i dinner di mana. Surprise lah konon?

Kat dalam kereta. Again ->


Sebagai tanda mintak maaf buat i nangis aritu. Huhu -_-

.............................................................

Menu sudah datang. Apa lagi? Tehehe..

Tak lama kemudian -->


Chocolate banana cake. Kek ni sangat sedap tahu? *drooling*

Disebabkan oleh menu yang kami order lambat lagi sampai, maka kami dapat ini -> FOC. Hoyeh. Rezeki :) Alhamdulillah.

Shark's fin soup yang ada jagung inside yang Encik Tunang tak berapa nak suka walaupun dia telah makan sampai habis. Duh -_-

Kemudian, our foods sampai -->

Mix grill : I punya

Mix grill : Encik Tunang punya

Sengaja i letak kedua-dua gambar. I tau semua macam dah drooling kan? Hihihi :D Jahat.

Our last dessert. (Oh supposedly my last dessert). Banana split!

I kalau dah dapat ice-cream memang macam ni lah jadinya. Encik Tunang depan mata dah tak dipedulikan. Hihi :D

Selepas dinner dan jalan2 jap, we both balik rumah. Jangan ingat kitorang check-in lak! Haish. Astaghfirullah..

Thanks a lot sayang for everything.
Thanks for all the time you've been with me.
I love you.

Till next entry!!

3 comments:

farahfatihah said...

wahh terliur dibuatnya!!!

ElyaElmo said...

serpriseeeee...hee:D

masmOna said...

farahfatihah: hihihi :D sabar2 jangan terliur sangat. gambar je tuh belum tengok food betul2 depan mata heh :P

elya: winks ;)