20 June 2010

19 Jun 2010 : Wedding Cyatila & Kay

Salam dan hai semua.

Remember i cakap i akan cerita satu-satu dalam post yang berbeza? Lupa yeh? Haih, kamu semua ni cepat sangat lupa. Hehehe :D Ini ialah post yang kedua. Selepas ke TUDM we both balik rumah mandi dan bersiap untuk ke Wedding Cyatila dan Kay. Cyatila is my ofismate.

Ila kata ketibaan pengantin pukul 2. Dah lewat dah time tuh. Tapi nasib baik sempat. Kitorg sampai je pengantin pun tiba. Ceh, macam berjanji lak..Hihi :D

Ila cantek amat. Baju dia wow! Baju, make-up, pelamin senang cite cantek lah semuanya. Riffai was her wedding planner. Riffai pemilik Butik 3R kat Kuantan nih. Sesiapa orang Kuantan pasti tahu. Kalau tak silap Cik Nadia Bayu pernah amek Riffai as her MUA. See this post. Oh ye, i'm sure u'll be surprised once u see her veil!!

See Ila soo kurus! Jeles. Huk.

This young boy sangat cute ok. Tengok dia dulu yang jalan paling laju dihadapan meninggalkan pengantin di belakang. Neves ke dik? Hihihi :D Cumel betul.

Surprise tak? See, kan i dah kata u'll be surprised. Huhu. Lady yang berbaju pink itu ialah kak long, kakak Riffai sedang menjaga veil. Macam jaga lalu lintas jeh.

Sesi bersanding



Perasan tak pelamin Ila time bersanding tidak dipasang dengan lampu2 itu!! Bila dia dah berpindah untuk makan beradab baru lampu2 dibuka. Mungkin teknikal terlupa kot. Wuwu.. Tapi takpe, i rasa after makan beradab mereka bergambar dengan pelamin berlampu agaknya. Time tu i dah balik da. Sabar je lah..

Ila gorjes walaupun kurus sangat! Hiks. I heart her baju :)

Ila bersama suami :)

Kat bawah ni ialah paperbag dan gift yang diperolehi dari Majlis Cyatila & Kay.

Simple yet exclusive

Dalam paperbag ada ini ->

A mini tafsir. Amin :)

5 comments:

Cik Belle said...

canteknya baju die. hehe.

ElyaElmo said...

cantik gilee kotttt baju die!!!!!~ sapa designer baju die ni..hu3

masmOna said...

kak tia dan elya: serius cantek gila kan baju dia? i want one!! huhu

elya: designer dia Riffai, owner butik 3R. but sori babe, i tak jumpe lah website dia hee -_- 3R ni quite femes gak kat ktn nih.

Renee Meow said...

wah lawa baju diaaaa... huhu kat kuantan kerrr..huhu T_T


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Azlin Amar said...

pelamin saya sama dengan pelamin Cyatila dan Kay...hahaha hasil kerja riffai memeng class!

http://azlinamar.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 June 2010

19 Jun 2010 : Wedding Cyatila & Kay

Salam dan hai semua.

Remember i cakap i akan cerita satu-satu dalam post yang berbeza? Lupa yeh? Haih, kamu semua ni cepat sangat lupa. Hehehe :D Ini ialah post yang kedua. Selepas ke TUDM we both balik rumah mandi dan bersiap untuk ke Wedding Cyatila dan Kay. Cyatila is my ofismate.

Ila kata ketibaan pengantin pukul 2. Dah lewat dah time tuh. Tapi nasib baik sempat. Kitorg sampai je pengantin pun tiba. Ceh, macam berjanji lak..Hihi :D

Ila cantek amat. Baju dia wow! Baju, make-up, pelamin senang cite cantek lah semuanya. Riffai was her wedding planner. Riffai pemilik Butik 3R kat Kuantan nih. Sesiapa orang Kuantan pasti tahu. Kalau tak silap Cik Nadia Bayu pernah amek Riffai as her MUA. See this post. Oh ye, i'm sure u'll be surprised once u see her veil!!

See Ila soo kurus! Jeles. Huk.

This young boy sangat cute ok. Tengok dia dulu yang jalan paling laju dihadapan meninggalkan pengantin di belakang. Neves ke dik? Hihihi :D Cumel betul.

Surprise tak? See, kan i dah kata u'll be surprised. Huhu. Lady yang berbaju pink itu ialah kak long, kakak Riffai sedang menjaga veil. Macam jaga lalu lintas jeh.

Sesi bersanding



Perasan tak pelamin Ila time bersanding tidak dipasang dengan lampu2 itu!! Bila dia dah berpindah untuk makan beradab baru lampu2 dibuka. Mungkin teknikal terlupa kot. Wuwu.. Tapi takpe, i rasa after makan beradab mereka bergambar dengan pelamin berlampu agaknya. Time tu i dah balik da. Sabar je lah..

Ila gorjes walaupun kurus sangat! Hiks. I heart her baju :)

Ila bersama suami :)

Kat bawah ni ialah paperbag dan gift yang diperolehi dari Majlis Cyatila & Kay.

Simple yet exclusive

Dalam paperbag ada ini ->

A mini tafsir. Amin :)

5 comments:

Cik Belle said...

canteknya baju die. hehe.

ElyaElmo said...

cantik gilee kotttt baju die!!!!!~ sapa designer baju die ni..hu3

masmOna said...

kak tia dan elya: serius cantek gila kan baju dia? i want one!! huhu

elya: designer dia Riffai, owner butik 3R. but sori babe, i tak jumpe lah website dia hee -_- 3R ni quite femes gak kat ktn nih.

Renee Meow said...

wah lawa baju diaaaa... huhu kat kuantan kerrr..huhu T_T


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Azlin Amar said...

pelamin saya sama dengan pelamin Cyatila dan Kay...hahaha hasil kerja riffai memeng class!

http://azlinamar.blogspot.com/