20 June 2010

19 Jun 2010 : Hari Terbuka TUDM

Salam dan hai semua.

Sekarang saya sudah tidak merajuk lagi dengan Encik Tunang hiks :) Maka, Sabtu lepas (eh semalam) we went to Hari Terbuka TUDM kat Kem Batu 10 Kuantan. Tengahari tu pergi wedding Cyatila ofismate i. Sebelah malamnya pulak he treated me for dinner :) Remember this post? Dia janji nak belanja i dinner huhu :)

I akan cerita satu-satu dalam post yang berbeza ok? Mari berbalik kepada Hari Terbuka TUDM. Sungguh ramai sekali orang yang hadir tahu. Dengan panasnya. Tapi semua macam gigih jugak berpanas berhujan (eh tak hujan pun hee :D ) untuk datang ke sana. Mostly yang dah bergelar papa mama nih bawak anak-anak deorg. Budak kecik kan jakun tengok helikopter jet ni bagai. Macam kita kecik-kecik dulu lah. Asal nampak garisan putih kat langit (biasa tak nampak??) kompem excited cakap jet jet!! Excited sangat ler tuh hihihi :D

Serius seronok sangat semalam. Ada orang tu kan, dia cakap kat i..Macam dak kecik nak excited tengok jet helikopter ni semua. Tapi once sampai je kat TUDM tu, ada persembahan jet tau. And suddenly orang yang cakap kat i tadi tu yang terlebih excited!! Hihihi. Eleh cakap kat orang, dia pun sama. Konon2 cool lah tuh :p

See ramai gila orang!

First thing yang kitorang try iaitu PENEMBAK JET JARAK JAUH! Ye..sila takut yeh :D Encik Tunang i serius jeh. U nak aim jet ape tu u? Israel?

Panas-panas ni pun boleh 'like' lagi? -_-

Teheee..Peace no war!!

Kat bawah ni antara persembahan daripada Pasukan TUDM Kuantan. Mari lihat gambar!

Wuu..gayattt..

Ni sangat seronok! Rasa nak cuba pun ada. Huhu

Ni lagi lah seronok!! Yuhuu..Salah satu impian i ialah mahu naik ini ataupun glider. Tapi tak tahu lah bila boleh dapat. Wuu -_- Selepas habis tengok persembahan ni semua, kami pun pulang. Pasni nak kena bersiap-siap pergi wedding pulak.

bersambung..

2 comments:

rose said...

best nyer..nak pegi jugak..tp xdpt..huk3..

masmOna said...

ala rose nape tak pegi dear? sangat seronok tau walaupun panas. heh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 June 2010

19 Jun 2010 : Hari Terbuka TUDM

Salam dan hai semua.

Sekarang saya sudah tidak merajuk lagi dengan Encik Tunang hiks :) Maka, Sabtu lepas (eh semalam) we went to Hari Terbuka TUDM kat Kem Batu 10 Kuantan. Tengahari tu pergi wedding Cyatila ofismate i. Sebelah malamnya pulak he treated me for dinner :) Remember this post? Dia janji nak belanja i dinner huhu :)

I akan cerita satu-satu dalam post yang berbeza ok? Mari berbalik kepada Hari Terbuka TUDM. Sungguh ramai sekali orang yang hadir tahu. Dengan panasnya. Tapi semua macam gigih jugak berpanas berhujan (eh tak hujan pun hee :D ) untuk datang ke sana. Mostly yang dah bergelar papa mama nih bawak anak-anak deorg. Budak kecik kan jakun tengok helikopter jet ni bagai. Macam kita kecik-kecik dulu lah. Asal nampak garisan putih kat langit (biasa tak nampak??) kompem excited cakap jet jet!! Excited sangat ler tuh hihihi :D

Serius seronok sangat semalam. Ada orang tu kan, dia cakap kat i..Macam dak kecik nak excited tengok jet helikopter ni semua. Tapi once sampai je kat TUDM tu, ada persembahan jet tau. And suddenly orang yang cakap kat i tadi tu yang terlebih excited!! Hihihi. Eleh cakap kat orang, dia pun sama. Konon2 cool lah tuh :p

See ramai gila orang!

First thing yang kitorang try iaitu PENEMBAK JET JARAK JAUH! Ye..sila takut yeh :D Encik Tunang i serius jeh. U nak aim jet ape tu u? Israel?

Panas-panas ni pun boleh 'like' lagi? -_-

Teheee..Peace no war!!

Kat bawah ni antara persembahan daripada Pasukan TUDM Kuantan. Mari lihat gambar!

Wuu..gayattt..

Ni sangat seronok! Rasa nak cuba pun ada. Huhu

Ni lagi lah seronok!! Yuhuu..Salah satu impian i ialah mahu naik ini ataupun glider. Tapi tak tahu lah bila boleh dapat. Wuu -_- Selepas habis tengok persembahan ni semua, kami pun pulang. Pasni nak kena bersiap-siap pergi wedding pulak.

bersambung..

2 comments:

rose said...

best nyer..nak pegi jugak..tp xdpt..huk3..

masmOna said...

ala rose nape tak pegi dear? sangat seronok tau walaupun panas. heh.