13 June 2010

E-day: Sekitar majlis

Jarang-jarang i dapat update 2 entri dalam satu malam. Nah ambik ko. Hehe :D Ni pula gambar sekitar majlis. Mari layan gambar sekitar majlis.

Peace! Sempat lagi tuh pose hiks ;)

Makan jangan tak makan :D

Lihat mama. The busiest mum ever! Love u mama. Hug2!

Kawan-kawan i dah nak balik dah..

Goodbye T_T and thanks for coming..

Fyi, rumah i (eh sebenarnya rumah parents i hihi :D ) ni rumah kampung. Ada batu ada kayu dan batu balik. Haa.. macam tu lah lebih kurang. Sebab tu kalau korang tengok gambar banyak gambar kayu. Heh -_- Time w-day nanti i rasa-rasa nak buat pelamin kat verandah tuh. Baru open-air. Tapi bukan bawah kemah lah. Pastu boleh lambai-lambai audiens dari atas verandah macam Mawi dan Ekin buat. Tapi dia lambai dari dalam helikopter macam kat bawah ni. I dari atas verandah sudah. Hihihi :)


Cool gila kan kalau dapat lambai macam nih? Wawa!

6 comments:

fikaryna said...

kira ok la tuh..hehe..

masmOna said...

fikaryna: hehehehe :D

Nora a.k.a Aira said...

hai..u orang kuantan ek..nice to meet u..leh la sharing2 info..i pun b2b...baru nak servey2 dn cr info =) nice to meet u

masmOna said...

hi nora. ke aira? hiks :)
nice to meet u too :) aah i org kuantan. mari-mari kita survey2 barang weds. gudluck for ur preparation dear..

linked u!

~ thalhazlin ~ said...

dear, dah link kamu juge. thanks sudi exchange link ek. apapun tahniah atas pertunangan. sangat cantik kamu. hantaran, dais semua cantik! :)

masmOna said...

thalhazlin: thanks a lot dear.
pasni boleh share bout ur w-day pulak. all the best for ur big day! i doakan yg terbaik for both of u :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

13 June 2010

E-day: Sekitar majlis

Jarang-jarang i dapat update 2 entri dalam satu malam. Nah ambik ko. Hehe :D Ni pula gambar sekitar majlis. Mari layan gambar sekitar majlis.

Peace! Sempat lagi tuh pose hiks ;)

Makan jangan tak makan :D

Lihat mama. The busiest mum ever! Love u mama. Hug2!

Kawan-kawan i dah nak balik dah..

Goodbye T_T and thanks for coming..

Fyi, rumah i (eh sebenarnya rumah parents i hihi :D ) ni rumah kampung. Ada batu ada kayu dan batu balik. Haa.. macam tu lah lebih kurang. Sebab tu kalau korang tengok gambar banyak gambar kayu. Heh -_- Time w-day nanti i rasa-rasa nak buat pelamin kat verandah tuh. Baru open-air. Tapi bukan bawah kemah lah. Pastu boleh lambai-lambai audiens dari atas verandah macam Mawi dan Ekin buat. Tapi dia lambai dari dalam helikopter macam kat bawah ni. I dari atas verandah sudah. Hihihi :)


Cool gila kan kalau dapat lambai macam nih? Wawa!

6 comments:

fikaryna said...

kira ok la tuh..hehe..

masmOna said...

fikaryna: hehehehe :D

Nora a.k.a Aira said...

hai..u orang kuantan ek..nice to meet u..leh la sharing2 info..i pun b2b...baru nak servey2 dn cr info =) nice to meet u

masmOna said...

hi nora. ke aira? hiks :)
nice to meet u too :) aah i org kuantan. mari-mari kita survey2 barang weds. gudluck for ur preparation dear..

linked u!

~ thalhazlin ~ said...

dear, dah link kamu juge. thanks sudi exchange link ek. apapun tahniah atas pertunangan. sangat cantik kamu. hantaran, dais semua cantik! :)

masmOna said...

thalhazlin: thanks a lot dear.
pasni boleh share bout ur w-day pulak. all the best for ur big day! i doakan yg terbaik for both of u :)