02 June 2010

Genap sebulan..

Hari ni dah genap sebulan i bertunang with Encik Tunang :)

Sekarang ni sangat2 rindu pada beliau yang sudah lena diulit mimpi. Mimpi i ye syg? Hiks ;) Rindu betul nih. Wuu ~


Love you till the end.





5 comments:

kay kamal said...

"like"

--> sbb cni tade like button mcm kat fb

fikaryna said...

cantiknya..sbb pink..:)

~miss-lala-comot~ said...

*sweet sangat*

en mubin,sila jaga mas elok2.

@ty_farEd said...

alolololo...tomey nyer die... pakai pink yang sangat sweet... :)

masmOna said...

kay: nk 'like' jugak! hiks ;)
fika: tq sgt!
lala: tq :) ye betul tuh, en mubin sila jaga mas elok2 ye? hehe :D
aty: tq dear :) pink memang sangat sweet gitu hiks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

02 June 2010

Genap sebulan..

Hari ni dah genap sebulan i bertunang with Encik Tunang :)

Sekarang ni sangat2 rindu pada beliau yang sudah lena diulit mimpi. Mimpi i ye syg? Hiks ;) Rindu betul nih. Wuu ~


Love you till the end.





5 comments:

kay kamal said...

"like"

--> sbb cni tade like button mcm kat fb

fikaryna said...

cantiknya..sbb pink..:)

~miss-lala-comot~ said...

*sweet sangat*

en mubin,sila jaga mas elok2.

@ty_farEd said...

alolololo...tomey nyer die... pakai pink yang sangat sweet... :)

masmOna said...

kay: nk 'like' jugak! hiks ;)
fika: tq sgt!
lala: tq :) ye betul tuh, en mubin sila jaga mas elok2 ye? hehe :D
aty: tq dear :) pink memang sangat sweet gitu hiks