18 June 2010

Saya mahu ini

Kepada Encik Tunang..

Boleh tak i mahu pergi ini?


Jom pergi sama-sama?
Jom lah....wuwu -_-

8 comments:

aini said...

sy pon nak pegi..jom2 pakat g ramai2..hehe

hana yoriee said...

alololo..comeynye dia ajak en tunang..hehe..mcm nk pg jgk..

Nora a.k.a Aira said...

saya pun nak pergi....jom2 :)

pujah said...

bukan ke muben ade exam ptd time tu?

Cik Belle said...

jomla jomla. ehehe.

masmOna said...

aini, nora dan kak tia:

jom jom!!nak sangat pegi.tapi that time Encik Tunang ada PAC lah -_-
kalau pegi boleh jumpe kan? ;)

masmOna said...

hana yorie: :) jom lah pergi jugak. *ceh macam kompem jeh i pegi* hihi

pujah: mubin bukan exam time tuh. dia ada PAC 4 hb tu actually.

pujah said...

pac bukan exam? aku pon da blurr nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

18 June 2010

Saya mahu ini

Kepada Encik Tunang..

Boleh tak i mahu pergi ini?


Jom pergi sama-sama?
Jom lah....wuwu -_-

8 comments:

aini said...

sy pon nak pegi..jom2 pakat g ramai2..hehe

hana yoriee said...

alololo..comeynye dia ajak en tunang..hehe..mcm nk pg jgk..

Nora a.k.a Aira said...

saya pun nak pergi....jom2 :)

pujah said...

bukan ke muben ade exam ptd time tu?

Cik Belle said...

jomla jomla. ehehe.

masmOna said...

aini, nora dan kak tia:

jom jom!!nak sangat pegi.tapi that time Encik Tunang ada PAC lah -_-
kalau pegi boleh jumpe kan? ;)

masmOna said...

hana yorie: :) jom lah pergi jugak. *ceh macam kompem jeh i pegi* hihi

pujah: mubin bukan exam time tuh. dia ada PAC 4 hb tu actually.

pujah said...

pac bukan exam? aku pon da blurr nih