13 June 2010

E-day: Edisi bersama kawan-kawan

Salam dan hai.

Walaupun macam dah lama gila e-day i habis, tapi i tetap mahu upload juga gambar sekitar e-day. Gediks :P. Bukan apa, bila tengok balik gambar time e-day ni kan, hati rasa macam berbunga-bunga jeh. Macam baru semalam jeh i bertunang. Cehs :P Most of the pics are pics with my friends yang sudi datang that day.

I would like to express my special gratitude to all friends yang sudi hadir e-day i. Macam dah terlambat je kan?? -_- Tapi takpe kan sayang2 semua? Saya sangat menghargai kedatangan kamu semua that day. Nanti saya kawen kamu semua datang lagi yeh? Wajib datang tahu. Kita posing sakan lagik. Hehe :D

My special thanks to (edisi untuk kawan-kawan):
1. The Gauls
2. The Smartians
3. Fara Sayang muah!
4. The Biomeds
5. Kirana Theater Production
6. Kawan-kawan lain yang datang juga :)

Siap ada kawan i yang datang dari jauh seperti Raihan dan Dahlia (coursemate) yang datang dari Penang!! All the way to Kuantan sebab nak datang e-day i. Terharu T_T..Yang dari KL pun ada juga. Bagus-bagus. Kamu-kamu semua memang teman sejati. Loveualls!! Lagipun kita semua memang dah lama tak jumpa kan? Macam small gathering lah :)

Jom layan gambar kat bawah nih :)

The Gauls and The Smartians
Happiest moment ever! Really really love this pic!!
Nad, Asha, Izzaty, Ria, Betty, Me, Encik Tunang, Asyran, Isyam, Dani & Aqma

Again. Gauls and Smartians.
Sedikit info tentang Gaul. Gaul ni ditubuhkan pada tahun 2008 if i'm not mistaken (betul tak u?) dipelopori oleh Dani, Encik Tunang, Ae, Iju and sape ntah lagi. Nama Gaul ni dapat dari mana, maksudnya apa i pun tak tahu. Hehe -_- Nak tau siapa Gaul? Klik sini.

masmOna likes this! Macam facebook ;)

Fara sayang! She's my matrixmate. Thank u dear for coming all the way from KL for my e-day :) Love u. Hug2!

Kirana Theatre Production.
Production ni di pelopori oleh kawan i dari kecil (dia tak datang that day). Selama ni i tak pernah pulah terfikir boleh join production. One day my friend ajak i join his production (time tu baru nak tubuhkan production) as production manager. Mak aih, first time join production terus jadi PM. I terima. Why not kan? Carik pengalaman, teman-teman baru. Syok jugak :) Mereka ni pelakon dan krew. In character uolss!

Sesi tayang cincin. Hihihi -_-

Lagi satu happy moment. I really really love that moment!! Semua orang macam happy sangat time nih.

Cik Tunang mengediks lagi bersama teman-teman heh -_-

The Bachelors

Yang baju merah itu perlu duduk sebab beliau adalah ibu mengandung.

My Biomed's friends. Iem, Rean, Fairuz, me, King and Dahlia. Thanks to Fairuz kerana telah menyediakan penginapan untuk mereka yang datang dari jauh nih.

:)

7 comments:

Cik Belle said...

kamu rupanya junior saya. tihihi. asha, izzati and asha adalah junior saya dihostel smart dulu. haha. salam kenal~ =))

Cik Belle said...

silap. dan betty la. =)
nanti boleh la dtg wedding saya sebelah pihak lelaki. orang kuantan juge. hehe

masmOna said...

cik belle aka kak athiah ke???? time sy form 2 akak form 4 kan?
rasa-rasanya betul dah. sbb puas sy carik gmbar in ur blog tapi x jumpe
-_- huhu!hapi pulak rasa. salam kenal juga :)

dulu saya pun dak hostel juge :)

Cik Belle said...

haah.. kak athiah.. haha. awak satu batch ngan ika yer? ke tak? hoho. dalam blog kak tia mmg xde gambar pon. ahaha. malu ar nak tepek. hoho. sekali tgk awak mcm kenal, tapi sebab tgk muka dah mekap kan.. tak berapa nak cam sangat. hoho

masmOna said...

hoyeh hoyeh! yup!! saya satu batch ngn ika (faten faseka). kak atia yang rapat ngn dia kan? sukanya. tak sangka lak. selama ni dok baca je blog Cik Belle hiks :)

btw, nape malu nk tempek muka? cepat lah update pics bnyk22222..tp pls yg ada muka :)

Cik Belle said...

haah.. rapat ngn die. huhu. itula. xsangka betul.. huhu.. ramai jumpa x-smartian kat blog. huhu..

malu ler nak tepek muke.. orang xcomel mcm dieee.. hihi. kene fikir byk kali nk tepek muke penuh ni.hahaaaaaaaa.

skrg awak keje di kuantan ker? nnt klu akak nk terjah butik kat ktn, boleh la tny2 awak. huhu

masmOna said...

ape pulaknye. kak tia pun cumel jugak la..rsnya boleh ingt lagi kot muka kak tia :) kompom masih comel n gorges macam kat sekola dulu huhuhuhu..

aah. skrg sy keje kat HTAA Kuantan. boleh2 sila tny. kak tia nk butik yg camne nnt sy promo hihi :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

13 June 2010

E-day: Edisi bersama kawan-kawan

Salam dan hai.

Walaupun macam dah lama gila e-day i habis, tapi i tetap mahu upload juga gambar sekitar e-day. Gediks :P. Bukan apa, bila tengok balik gambar time e-day ni kan, hati rasa macam berbunga-bunga jeh. Macam baru semalam jeh i bertunang. Cehs :P Most of the pics are pics with my friends yang sudi datang that day.

I would like to express my special gratitude to all friends yang sudi hadir e-day i. Macam dah terlambat je kan?? -_- Tapi takpe kan sayang2 semua? Saya sangat menghargai kedatangan kamu semua that day. Nanti saya kawen kamu semua datang lagi yeh? Wajib datang tahu. Kita posing sakan lagik. Hehe :D

My special thanks to (edisi untuk kawan-kawan):
1. The Gauls
2. The Smartians
3. Fara Sayang muah!
4. The Biomeds
5. Kirana Theater Production
6. Kawan-kawan lain yang datang juga :)

Siap ada kawan i yang datang dari jauh seperti Raihan dan Dahlia (coursemate) yang datang dari Penang!! All the way to Kuantan sebab nak datang e-day i. Terharu T_T..Yang dari KL pun ada juga. Bagus-bagus. Kamu-kamu semua memang teman sejati. Loveualls!! Lagipun kita semua memang dah lama tak jumpa kan? Macam small gathering lah :)

Jom layan gambar kat bawah nih :)

The Gauls and The Smartians
Happiest moment ever! Really really love this pic!!
Nad, Asha, Izzaty, Ria, Betty, Me, Encik Tunang, Asyran, Isyam, Dani & Aqma

Again. Gauls and Smartians.
Sedikit info tentang Gaul. Gaul ni ditubuhkan pada tahun 2008 if i'm not mistaken (betul tak u?) dipelopori oleh Dani, Encik Tunang, Ae, Iju and sape ntah lagi. Nama Gaul ni dapat dari mana, maksudnya apa i pun tak tahu. Hehe -_- Nak tau siapa Gaul? Klik sini.

masmOna likes this! Macam facebook ;)

Fara sayang! She's my matrixmate. Thank u dear for coming all the way from KL for my e-day :) Love u. Hug2!

Kirana Theatre Production.
Production ni di pelopori oleh kawan i dari kecil (dia tak datang that day). Selama ni i tak pernah pulah terfikir boleh join production. One day my friend ajak i join his production (time tu baru nak tubuhkan production) as production manager. Mak aih, first time join production terus jadi PM. I terima. Why not kan? Carik pengalaman, teman-teman baru. Syok jugak :) Mereka ni pelakon dan krew. In character uolss!

Sesi tayang cincin. Hihihi -_-

Lagi satu happy moment. I really really love that moment!! Semua orang macam happy sangat time nih.

Cik Tunang mengediks lagi bersama teman-teman heh -_-

The Bachelors

Yang baju merah itu perlu duduk sebab beliau adalah ibu mengandung.

My Biomed's friends. Iem, Rean, Fairuz, me, King and Dahlia. Thanks to Fairuz kerana telah menyediakan penginapan untuk mereka yang datang dari jauh nih.

:)

7 comments:

Cik Belle said...

kamu rupanya junior saya. tihihi. asha, izzati and asha adalah junior saya dihostel smart dulu. haha. salam kenal~ =))

Cik Belle said...

silap. dan betty la. =)
nanti boleh la dtg wedding saya sebelah pihak lelaki. orang kuantan juge. hehe

masmOna said...

cik belle aka kak athiah ke???? time sy form 2 akak form 4 kan?
rasa-rasanya betul dah. sbb puas sy carik gmbar in ur blog tapi x jumpe
-_- huhu!hapi pulak rasa. salam kenal juga :)

dulu saya pun dak hostel juge :)

Cik Belle said...

haah.. kak athiah.. haha. awak satu batch ngan ika yer? ke tak? hoho. dalam blog kak tia mmg xde gambar pon. ahaha. malu ar nak tepek. hoho. sekali tgk awak mcm kenal, tapi sebab tgk muka dah mekap kan.. tak berapa nak cam sangat. hoho

masmOna said...

hoyeh hoyeh! yup!! saya satu batch ngn ika (faten faseka). kak atia yang rapat ngn dia kan? sukanya. tak sangka lak. selama ni dok baca je blog Cik Belle hiks :)

btw, nape malu nk tempek muka? cepat lah update pics bnyk22222..tp pls yg ada muka :)

Cik Belle said...

haah.. rapat ngn die. huhu. itula. xsangka betul.. huhu.. ramai jumpa x-smartian kat blog. huhu..

malu ler nak tepek muke.. orang xcomel mcm dieee.. hihi. kene fikir byk kali nk tepek muke penuh ni.hahaaaaaaaa.

skrg awak keje di kuantan ker? nnt klu akak nk terjah butik kat ktn, boleh la tny2 awak. huhu

masmOna said...

ape pulaknye. kak tia pun cumel jugak la..rsnya boleh ingt lagi kot muka kak tia :) kompom masih comel n gorges macam kat sekola dulu huhuhuhu..

aah. skrg sy keje kat HTAA Kuantan. boleh2 sila tny. kak tia nk butik yg camne nnt sy promo hihi :D