07 June 2010

Tg. Zaimas & Dr Faiz Wedding

Salam dan hai semua.

Saje nak promo. Sangat sukee gambar nih :)

...................................................................

Busy sungguh weekend ni. Tak menyempat nak update kesahkaseh hoh. Sekarang ni curik2 update kat ofis ngee :D

Weekend lepas ada banyakkk kenduri kawen. Sini kenduri. Sana kenduri. Tapi yang i pegi cuma 2 kenduri jeh. Haha. Sabtu tu kenduri kakak pujah. Pujah cakap tema warna gold. Tapi bila datang umah dia turns out yellow. Tapi ada lah gold sikit-sikit. Tengok kakak pujah yang cantek :)


Pujah with famili. Gambar ni di cilok dari fb beliau. Sori yang -_-

Ahad kenduri Tengku Siti Nor Zaimas & Dr Faiz. Panjang benar nama kawan i nih. Tema warna dia pun gold jugak. Zaimas sangat cantek. Mak andam dia ialah kawan dia sendiri, 1st try. Cantek jugak :)

Ketibaan pengantin :)

Me and friends. Ria kenapa u begitu?

Wani. Ria. Nad. Wanie u sangat fake oke?

Siapa lelaki kacak nih? :D

Ye..I tau. Sweet kan we both pakai yellow. Sedondon gitu. *sila muntah* :P

After kenduri Zaimas, we both pegi Sg. Lembing!!

bersambung di next entry..

1 comment:

riaizzatirazali said...

oh kenapa muka i cam i cam si gadis hottt!!! hahahaha!

cis handsome celah mana mamat poyo tu. cam nak kena wat peritoneal dialysis. haha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 June 2010

Tg. Zaimas & Dr Faiz Wedding

Salam dan hai semua.

Saje nak promo. Sangat sukee gambar nih :)

...................................................................

Busy sungguh weekend ni. Tak menyempat nak update kesahkaseh hoh. Sekarang ni curik2 update kat ofis ngee :D

Weekend lepas ada banyakkk kenduri kawen. Sini kenduri. Sana kenduri. Tapi yang i pegi cuma 2 kenduri jeh. Haha. Sabtu tu kenduri kakak pujah. Pujah cakap tema warna gold. Tapi bila datang umah dia turns out yellow. Tapi ada lah gold sikit-sikit. Tengok kakak pujah yang cantek :)


Pujah with famili. Gambar ni di cilok dari fb beliau. Sori yang -_-

Ahad kenduri Tengku Siti Nor Zaimas & Dr Faiz. Panjang benar nama kawan i nih. Tema warna dia pun gold jugak. Zaimas sangat cantek. Mak andam dia ialah kawan dia sendiri, 1st try. Cantek jugak :)

Ketibaan pengantin :)

Me and friends. Ria kenapa u begitu?

Wani. Ria. Nad. Wanie u sangat fake oke?

Siapa lelaki kacak nih? :D

Ye..I tau. Sweet kan we both pakai yellow. Sedondon gitu. *sila muntah* :P

After kenduri Zaimas, we both pegi Sg. Lembing!!

bersambung di next entry..

1 comment:

riaizzatirazali said...

oh kenapa muka i cam i cam si gadis hottt!!! hahahaha!

cis handsome celah mana mamat poyo tu. cam nak kena wat peritoneal dialysis. haha!