12 June 2010

Facial treatment anyone?

Promotion card nih i beli before e-day dulu. Time tengah mencari-cari beauty centre untuk buat facial (nak pegi spa rasa macam x termampu lagih hihi) lalu terjumpa lah Provence Beauty Centre nih. Terkebetulan pulak time tuh dia tengah buat promotion. Cehs macam tau-tau jeh i nak buat facial sebab nak tunang. Motif? Haha. Disebabkan murah maka i pun amek lah dua. Satu lagi untuk Encik Tunang. Dia pun buat jugak tahu? :) :) :)

Valid sampai 30 June 2010. Maka untuk tidak berasa rugi, tadi i bersama Encik Tunang pun pergi sekali lagi untuk buat facial treatment heheh. Servis dia boleh tahan jugak. Siap ada shoulder massage and mask lagi but for girls only lah. Normal price rm90 but with voucher dapat rm60 FOC hand paraffin. Total treatment 2 hours ++. Berbaloi-baloi.

Yang ini pula Osmoclean Deep Pore Cleanser yang i telah TERbeli. Beautician tu cakap product ni sesuai untuk melembutkan blackheads kat muka i dan seterusnya dapat menghilangkan blackheads tersebut. First time in my life i beli facial scrub semahal nih. Harga dia rm148 seketul jeh. Wawa! Lepas potongan rm50 daripada birthday voucher jadi rm98 tapi still mahal! Kalau 1 set takpe, ni seketul. Tetapi, demi untuk menjaga kulit supaya halus mulus dihari perkahwinanku nanti (poyo) i TERbeli jugak huhu -_-

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

12 June 2010

Facial treatment anyone?

Promotion card nih i beli before e-day dulu. Time tengah mencari-cari beauty centre untuk buat facial (nak pegi spa rasa macam x termampu lagih hihi) lalu terjumpa lah Provence Beauty Centre nih. Terkebetulan pulak time tuh dia tengah buat promotion. Cehs macam tau-tau jeh i nak buat facial sebab nak tunang. Motif? Haha. Disebabkan murah maka i pun amek lah dua. Satu lagi untuk Encik Tunang. Dia pun buat jugak tahu? :) :) :)

Valid sampai 30 June 2010. Maka untuk tidak berasa rugi, tadi i bersama Encik Tunang pun pergi sekali lagi untuk buat facial treatment heheh. Servis dia boleh tahan jugak. Siap ada shoulder massage and mask lagi but for girls only lah. Normal price rm90 but with voucher dapat rm60 FOC hand paraffin. Total treatment 2 hours ++. Berbaloi-baloi.

Yang ini pula Osmoclean Deep Pore Cleanser yang i telah TERbeli. Beautician tu cakap product ni sesuai untuk melembutkan blackheads kat muka i dan seterusnya dapat menghilangkan blackheads tersebut. First time in my life i beli facial scrub semahal nih. Harga dia rm148 seketul jeh. Wawa! Lepas potongan rm50 daripada birthday voucher jadi rm98 tapi still mahal! Kalau 1 set takpe, ni seketul. Tetapi, demi untuk menjaga kulit supaya halus mulus dihari perkahwinanku nanti (poyo) i TERbeli jugak huhu -_-

No comments: