02 August 2010

Award No 3 & 4

Salam dan hai again.


Thanks so much @ty for the friendship award. May our friendship di alam maya ini akan kekal selamanya and i hope we will meet someday insyaAllah =)


Nora aka Aira dear, thank you so much for this award =)
U kawen nanti wajib jemput i tahu?
*eh takde kena mengena langsung :D*

Since Nora dah bagi award ni kepada ramai b2b. I nak bagi kepada b2b yang belum termasuk dalam senarai tu lagi.. Huhu.Sila sila kan amek award ni tau? Jangan malu-malu. And keep up blogging!

=)


3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hehe mas, jangan risau mesti jemput punya.. mas pun jangn lupa jemput nora juga ye ! =)

Iffah Hamed said...

dear..nak tanye boleh?
saya xbrpe paham la dgn award ni..
mcm mne dpt?
n cmane bg?

masmOna said...

Nora:
InsyaAllah akan dijemput =)

Iffah:
Award ni dapat sebab ada orang bagi..which is Nora *yang kat atas ni thanks to her*..so kita save pic award tu and post entry untuk bg kat org lain pulak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

02 August 2010

Award No 3 & 4

Salam dan hai again.


Thanks so much @ty for the friendship award. May our friendship di alam maya ini akan kekal selamanya and i hope we will meet someday insyaAllah =)


Nora aka Aira dear, thank you so much for this award =)
U kawen nanti wajib jemput i tahu?
*eh takde kena mengena langsung :D*

Since Nora dah bagi award ni kepada ramai b2b. I nak bagi kepada b2b yang belum termasuk dalam senarai tu lagi.. Huhu.Sila sila kan amek award ni tau? Jangan malu-malu. And keep up blogging!

=)


3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hehe mas, jangan risau mesti jemput punya.. mas pun jangn lupa jemput nora juga ye ! =)

Iffah Hamed said...

dear..nak tanye boleh?
saya xbrpe paham la dgn award ni..
mcm mne dpt?
n cmane bg?

masmOna said...

Nora:
InsyaAllah akan dijemput =)

Iffah:
Award ni dapat sebab ada orang bagi..which is Nora *yang kat atas ni thanks to her*..so kita save pic award tu and post entry untuk bg kat org lain pulak.