19 August 2010

Masa oh masa

Salam semua.

Nasib baik blog ni tak berhabuk lagi.
Ngehehehe :P

Oh ye, tadi i timbang2 dah turun 2 kilo.
Hua hua hua! Terkejut jugak.
Sebab rasa macam makin mengembang.
Walaupun nama je puasa, tapi time berbuka pun boleh tahan juga melantak i nih hihi :D
Aip aip. Tak boleh jadi nih.
Harus kuatkan semangat lagi untuk kurus.

5 months to go!
Masa, kenapa cepat sangat bergerak?
Please lah bergerak perlahan.
Banyak lagi yang tak settle nih.
Duh.

Eh tak tak..
Masa, please bergerak macam biasa jeh.
Nak bergerak pantas sikit pun boleh.
*mode bergatal nak kawen*
Ngehehehe :P

Jangan risau sangat.
InsyaAllah banyak lagi masa untuk settle everything.
5 bulan.
Hmm.
Banyak ke eh 5 bulan tuh?

-_-

10 comments:

Sya Sakura said...

waa bestnye turun 2kg.. jeles! :p

Qaseh Qidzizie said...

Hi Mas...

Time bulan posa memang senang turun...hujung bulan posa boleh turun lagi 2 kg tu ;p..

pejam celik pejam nanti dah nak dekat 5 bulan..memang cepat mase berjalan *saje nak takutkan u* hehe

Nora a.k.a Aira said...

first, nora jeles juga mas turun 2 kg hehe

second, waaaaaaaaa nora ynag 8 bulan ni berdebar pulak bila baca entry u ni huhu =)

syanaim said...

::wah bestnyer turun 2kg..:)..::

@ty_farEd said...

5 bulan..???!! cepat gerak..dah tak lamer tu...hahaha..saje nak tambah nebes u... :p

anyway.. buat perancangan elok2 key.. n chaiyuk...!! :)

lagi satu..tahniah sebab turun 2kg..!! waaahh...kire teror tu taw... :)

mysarah said...

byk masa lagi tu!! hehehe

Mia-Ina said...

tahniah mona dh turun 2 kg...kejap je ms tue.tup tup dh lg 3 bulan..so sdikit demi sdikit dh kena plan

Lala said...

5 bulan tu sekejap ja, mas!
waaa....tumpang takot..hehe

masmOna said...

Sya Sakura:
jangan lah jeles. kita boleh sama2 turun kilo lagi bnyk nih.caiyok!

Qaseh Qidzizie:
hopefully hujung bulan pose boleh turun more than 2 kilos huhu. nakal ye u saje nk takut2 kan i =)

Nora:
jom nora diet sama2!boleh turun 2 kilos juga.huhu. u lagi 8 bulan eh? hmm. masih boleh bernafas lega =)

masmOna said...

syanaim:
wee..nk turun lagi banyak kilo =) lagi 5 bulan nih.

@ty:
thanks @ty for the support =) i takut gak nih. sbb i rasa macam i ni rilek gila je lagi huhu..

MIa-Ina:
betul tu. mmg sikit2 kena plan. tp still takut gak. tak sempat kang, i tanak jadi bridezilla hua

Lala:
nk tumpang takot gak? heheh. tumpang2 lah :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

19 August 2010

Masa oh masa

Salam semua.

Nasib baik blog ni tak berhabuk lagi.
Ngehehehe :P

Oh ye, tadi i timbang2 dah turun 2 kilo.
Hua hua hua! Terkejut jugak.
Sebab rasa macam makin mengembang.
Walaupun nama je puasa, tapi time berbuka pun boleh tahan juga melantak i nih hihi :D
Aip aip. Tak boleh jadi nih.
Harus kuatkan semangat lagi untuk kurus.

5 months to go!
Masa, kenapa cepat sangat bergerak?
Please lah bergerak perlahan.
Banyak lagi yang tak settle nih.
Duh.

Eh tak tak..
Masa, please bergerak macam biasa jeh.
Nak bergerak pantas sikit pun boleh.
*mode bergatal nak kawen*
Ngehehehe :P

Jangan risau sangat.
InsyaAllah banyak lagi masa untuk settle everything.
5 bulan.
Hmm.
Banyak ke eh 5 bulan tuh?

-_-

10 comments:

Sya Sakura said...

waa bestnye turun 2kg.. jeles! :p

Qaseh Qidzizie said...

Hi Mas...

Time bulan posa memang senang turun...hujung bulan posa boleh turun lagi 2 kg tu ;p..

pejam celik pejam nanti dah nak dekat 5 bulan..memang cepat mase berjalan *saje nak takutkan u* hehe

Nora a.k.a Aira said...

first, nora jeles juga mas turun 2 kg hehe

second, waaaaaaaaa nora ynag 8 bulan ni berdebar pulak bila baca entry u ni huhu =)

syanaim said...

::wah bestnyer turun 2kg..:)..::

@ty_farEd said...

5 bulan..???!! cepat gerak..dah tak lamer tu...hahaha..saje nak tambah nebes u... :p

anyway.. buat perancangan elok2 key.. n chaiyuk...!! :)

lagi satu..tahniah sebab turun 2kg..!! waaahh...kire teror tu taw... :)

mysarah said...

byk masa lagi tu!! hehehe

Mia-Ina said...

tahniah mona dh turun 2 kg...kejap je ms tue.tup tup dh lg 3 bulan..so sdikit demi sdikit dh kena plan

Lala said...

5 bulan tu sekejap ja, mas!
waaa....tumpang takot..hehe

masmOna said...

Sya Sakura:
jangan lah jeles. kita boleh sama2 turun kilo lagi bnyk nih.caiyok!

Qaseh Qidzizie:
hopefully hujung bulan pose boleh turun more than 2 kilos huhu. nakal ye u saje nk takut2 kan i =)

Nora:
jom nora diet sama2!boleh turun 2 kilos juga.huhu. u lagi 8 bulan eh? hmm. masih boleh bernafas lega =)

masmOna said...

syanaim:
wee..nk turun lagi banyak kilo =) lagi 5 bulan nih.

@ty:
thanks @ty for the support =) i takut gak nih. sbb i rasa macam i ni rilek gila je lagi huhu..

MIa-Ina:
betul tu. mmg sikit2 kena plan. tp still takut gak. tak sempat kang, i tanak jadi bridezilla hua

Lala:
nk tumpang takot gak? heheh. tumpang2 lah :P