28 August 2010

Dah boleh berangan destinasi horny-moon nih hihihi :P

Salam semua.

Semalam ada promotion iTune kat ECM. I pun tak berapa paham sangat tapi they claim they collaborated with Air Asia. Ni sort of limited promotion untuk jadi ahli iTune dan ahli akan dapat lah all the advantages. Untuk info lebih lanjut boleh check this website http://www.itunecard2u.webs.com/

Maka, inilah hasil dari promo tersebut..
..
..
..
..
..
..

Both of us dah register jadi ahli =)


p/s: Now dah boleh berangan destinasi horny-moon impian. Ngehehehe :P

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Mas, semalam nora pi ECM gak. shopping raya kat parkson haha waaah ambik pakej i tune ek, mahal x mula2 nk byar?

masmOna said...

Nora:
wahhh ye ke nora pun ada kat sana. napa tak berjumpa eh? hihi :P
aah mas dah amek bersama en tunang huhu =) nora boleh klik kat web tu ada tak tulis? dia ada 3 pakej serendah 369 if i'm not mistaken..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

28 August 2010

Dah boleh berangan destinasi horny-moon nih hihihi :P

Salam semua.

Semalam ada promotion iTune kat ECM. I pun tak berapa paham sangat tapi they claim they collaborated with Air Asia. Ni sort of limited promotion untuk jadi ahli iTune dan ahli akan dapat lah all the advantages. Untuk info lebih lanjut boleh check this website http://www.itunecard2u.webs.com/

Maka, inilah hasil dari promo tersebut..
..
..
..
..
..
..

Both of us dah register jadi ahli =)


p/s: Now dah boleh berangan destinasi horny-moon impian. Ngehehehe :P

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Mas, semalam nora pi ECM gak. shopping raya kat parkson haha waaah ambik pakej i tune ek, mahal x mula2 nk byar?

masmOna said...

Nora:
wahhh ye ke nora pun ada kat sana. napa tak berjumpa eh? hihi :P
aah mas dah amek bersama en tunang huhu =) nora boleh klik kat web tu ada tak tulis? dia ada 3 pakej serendah 369 if i'm not mistaken..