15 August 2010

Iftar

Salam dan hai semua.

Semalam beriftar di Padang MPK depan masjid negeri. Since my bff ada balik dari Penang dan juga seorang lagi kawan nak kena posting Sarawak pasni, so we all decided untuk berbuka puasa ramai2. Sebenarnya tak berapa ramai sangat pun, sebab ramai lagi yang tak balik. Plus, En Tunang pun takde semalam sebab dia ada majlis berbuka kat Pekan. Sad T_T Sejak beliau dapat keje baru ni, every Saturday dalam bulan Ramadhan ni beliau kena pergi majlis berbuka dan berterawih. Takpe, demi tugas ececehceh :P

Ramai sungguh orang berbuka kat sini. Meriah meriah. Nora: Bila u nak berbuka kat sini? Heh :P
=)

15 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaaaaaaaaaa teringat time dulu2 berbuka pose dekat sini dengan kawan2 cosmopoint... huaaa jeles2 ! hehe

masmOna said...

Nora:
ngehehehhe..jangan gitu.kan boleh berbuka pose lagi tahun ni kat sini. ajakle Mr Purple :)

masmOna said...

Nora:
ngehehehhe..jangan gitu.kan boleh berbuka pose lagi tahun ni kat sini. ajakle Mr Purple :)

Cik Belle said...

kem salam kat zack! hehe. yang lain-lain macam tak cam je.. =(

Said Saiful Fazli said...

cis.. xajak pun..

alya ramli said...

gosh !! it was sooo .. long time a go i x jejak tis place :(
so manis to remember buka puasa @ padang ! :)
u do it @ kl, they wil luk u like .. "wth r u duin' there ??" -_-"

btw hi ! i alya :)
ur silent readers b4 . hiks

syanaim said...

::mona mpk mana ni?chanteknyer gambar masjid tu..:D..::

Mia-Ina said...

x sangka kat pdg dataran camni,ramai gak berbuka ye mona :-)

@ty_farEd said...

waaa...happening nyer..!!!

rose said...

u da g berbuka sane ke?i br plan nk g dis weekend sbb ngah mengumpul org nk p bbke sana..rmi2 br best..eh, jom blogger kuantan g bbke sana..ok x idea i?=)

masmOna said...

alamak kenapa semua panggil i mona???LOL!!pls panggil i mas jeh. tak biasa lak org pnggil mona. kalau nk pggil mona jgk kena pggil penuh --> masmOna hihihi :P

masmOna said...

Cik Belle:
okeh kak tia! hihi :P yg lain2 tu ada ria izzati, nadirah dan rozaireen. rasanya kak tia mgkin penah tgk or kenal tp tak ingat je hik :P

Said Saiful Fazli:
ko nk nyemak jugak? nnt plan baik2 ajak aku ok? :)

alya ramli:
oh hi alya!! nice to know u =) balik lah kuantan berbuka kat padang ni hik. btw, y tak dpt tgk any of ur link?

syanaim:
ngehehe..rasa nk gelak bila u pggil mona :D ni kat padang mpk kuantan, kat masjid negeri =)

Mia-Ina:
yup!dah menjadi kewajipan org kuantan every year mesti kena berbuka puasa kat padang walaupun sekali!meh le dtg kuantan hik =)

masmOna said...

@ty:
sangat2 happening tau! meh meh dtg kuantan hik =)

rose:
yup baru je ari Sabtu aritu i berbuka kt sana.huhu. u nk ajak blogger kuantan buka sekali kat sana? i ok jeh hik *malu la* tp u jadi PM. i ikut je. insyaAllah if takde aral =)

alya ramli said...

ouh .. mine was private la dear . coz biasa2 je, segan nak uat public . hehe

Nora a.k.a Aira said...

hehe ~ rose, kalo buat jangan lupa ajak i juga ye !! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

15 August 2010

Iftar

Salam dan hai semua.

Semalam beriftar di Padang MPK depan masjid negeri. Since my bff ada balik dari Penang dan juga seorang lagi kawan nak kena posting Sarawak pasni, so we all decided untuk berbuka puasa ramai2. Sebenarnya tak berapa ramai sangat pun, sebab ramai lagi yang tak balik. Plus, En Tunang pun takde semalam sebab dia ada majlis berbuka kat Pekan. Sad T_T Sejak beliau dapat keje baru ni, every Saturday dalam bulan Ramadhan ni beliau kena pergi majlis berbuka dan berterawih. Takpe, demi tugas ececehceh :P

Ramai sungguh orang berbuka kat sini. Meriah meriah. Nora: Bila u nak berbuka kat sini? Heh :P
=)

15 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaaaaaaaaaa teringat time dulu2 berbuka pose dekat sini dengan kawan2 cosmopoint... huaaa jeles2 ! hehe

masmOna said...

Nora:
ngehehehhe..jangan gitu.kan boleh berbuka pose lagi tahun ni kat sini. ajakle Mr Purple :)

masmOna said...

Nora:
ngehehehhe..jangan gitu.kan boleh berbuka pose lagi tahun ni kat sini. ajakle Mr Purple :)

Cik Belle said...

kem salam kat zack! hehe. yang lain-lain macam tak cam je.. =(

Said Saiful Fazli said...

cis.. xajak pun..

alya ramli said...

gosh !! it was sooo .. long time a go i x jejak tis place :(
so manis to remember buka puasa @ padang ! :)
u do it @ kl, they wil luk u like .. "wth r u duin' there ??" -_-"

btw hi ! i alya :)
ur silent readers b4 . hiks

syanaim said...

::mona mpk mana ni?chanteknyer gambar masjid tu..:D..::

Mia-Ina said...

x sangka kat pdg dataran camni,ramai gak berbuka ye mona :-)

@ty_farEd said...

waaa...happening nyer..!!!

rose said...

u da g berbuka sane ke?i br plan nk g dis weekend sbb ngah mengumpul org nk p bbke sana..rmi2 br best..eh, jom blogger kuantan g bbke sana..ok x idea i?=)

masmOna said...

alamak kenapa semua panggil i mona???LOL!!pls panggil i mas jeh. tak biasa lak org pnggil mona. kalau nk pggil mona jgk kena pggil penuh --> masmOna hihihi :P

masmOna said...

Cik Belle:
okeh kak tia! hihi :P yg lain2 tu ada ria izzati, nadirah dan rozaireen. rasanya kak tia mgkin penah tgk or kenal tp tak ingat je hik :P

Said Saiful Fazli:
ko nk nyemak jugak? nnt plan baik2 ajak aku ok? :)

alya ramli:
oh hi alya!! nice to know u =) balik lah kuantan berbuka kat padang ni hik. btw, y tak dpt tgk any of ur link?

syanaim:
ngehehe..rasa nk gelak bila u pggil mona :D ni kat padang mpk kuantan, kat masjid negeri =)

Mia-Ina:
yup!dah menjadi kewajipan org kuantan every year mesti kena berbuka puasa kat padang walaupun sekali!meh le dtg kuantan hik =)

masmOna said...

@ty:
sangat2 happening tau! meh meh dtg kuantan hik =)

rose:
yup baru je ari Sabtu aritu i berbuka kt sana.huhu. u nk ajak blogger kuantan buka sekali kat sana? i ok jeh hik *malu la* tp u jadi PM. i ikut je. insyaAllah if takde aral =)

alya ramli said...

ouh .. mine was private la dear . coz biasa2 je, segan nak uat public . hehe

Nora a.k.a Aira said...

hehe ~ rose, kalo buat jangan lupa ajak i juga ye !! =)