14 August 2010

Quick update

Salam dan hai semua.

Puasa tak hari ni? =) Busan actually. Tak tahu nak update apa. Sejak Ramadhan ni dah jarang online dan update. Tadi bukak facebook Nadia 17 Sept 2010 tu, baru tahu rupa-rupanya dia senior i jugak kat SMART dulu. Hua hua hua! Keciknya dunia. Dulu dapat tahu Cik Belle pun senior i jugak. Tak sangka, boleh terjumpa lah kan dalam dunia blogging ni =) Bagus bagus. Merapatkan ukhwah lebih-lebih lagi di bulan yang mulia ini ameen..

Sedikit update pasal kawen. Bunga untuk bridesmaids i dah beli. Suka-suka. Tinggal nak deco-deco. Plus, set cadar katil pun dah lama beli time ada Parkson grand sale kat megamall haritu =) So, now i sedang merajinkan diri buat gift box tu. Time rehat kat ofis pun i sambung buat gift box tu jugak. Memang perlu kesungguhan kalau nak DIY something ni. Hm.

Ok lah, till then. Bye and stay healthy =)


5 comments:

Nadia said...

oh..glmer i..btw,u spm thn brape?

Nora a.k.a Aira said...

hehe kecik je dunia ni =) eh nora pergi juga parkson grand sale tu..tak bertembung pulak kita =)

masmOna said...

Nadia:
ngehehe..i spm tahun 2003. u kira senior setahun lah ye dok? hihi keciknya dunia =)

Nora:
Agaknya nora pegi hari lain i pergi hari lain kot? tu yg tak bertembung tu ngehehe :P

Mia-Ina said...

wah mona buat gift box sendiri ka??bgs nya

masmOna said...

Mia-Ina:
yup dear, i tengah gigih nk memDIY gift box huhu =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

14 August 2010

Quick update

Salam dan hai semua.

Puasa tak hari ni? =) Busan actually. Tak tahu nak update apa. Sejak Ramadhan ni dah jarang online dan update. Tadi bukak facebook Nadia 17 Sept 2010 tu, baru tahu rupa-rupanya dia senior i jugak kat SMART dulu. Hua hua hua! Keciknya dunia. Dulu dapat tahu Cik Belle pun senior i jugak. Tak sangka, boleh terjumpa lah kan dalam dunia blogging ni =) Bagus bagus. Merapatkan ukhwah lebih-lebih lagi di bulan yang mulia ini ameen..

Sedikit update pasal kawen. Bunga untuk bridesmaids i dah beli. Suka-suka. Tinggal nak deco-deco. Plus, set cadar katil pun dah lama beli time ada Parkson grand sale kat megamall haritu =) So, now i sedang merajinkan diri buat gift box tu. Time rehat kat ofis pun i sambung buat gift box tu jugak. Memang perlu kesungguhan kalau nak DIY something ni. Hm.

Ok lah, till then. Bye and stay healthy =)


5 comments:

Nadia said...

oh..glmer i..btw,u spm thn brape?

Nora a.k.a Aira said...

hehe kecik je dunia ni =) eh nora pergi juga parkson grand sale tu..tak bertembung pulak kita =)

masmOna said...

Nadia:
ngehehe..i spm tahun 2003. u kira senior setahun lah ye dok? hihi keciknya dunia =)

Nora:
Agaknya nora pegi hari lain i pergi hari lain kot? tu yg tak bertembung tu ngehehe :P

Mia-Ina said...

wah mona buat gift box sendiri ka??bgs nya

masmOna said...

Mia-Ina:
yup dear, i tengah gigih nk memDIY gift box huhu =)