07 August 2010

Bridesmaid's hand bouquet

Salam dan hai semua.

Sekarang ni i tengah gigih nak siapkan gift. Eh bukan nak siapkan, baru je mula nak buat actually hehe. Nanti i akan cerita apa yang i dah buat dengan gift i tu okeh?

Kali ni i sibuk2 nak fikir pasal bunga untuk bridesmaids. I akan ada berapa orang bridesmaids ye? Sepuloh orang kot? Haha!! We'll see =) Tetibe rasa sibuk2 nak carik bunga untuk bridesmaids. Padahal design hand bouquet i punye sendiri pun i tak fikir-fikir lagi. Huu..

Dusty Rose Pink Bridesmaid Dresses

So ceria. Me like!

Photobucket

Cantik!

Source: here


Yellow calla lily sweet jugak =)

Source: here

I terbekenan jugak pada Purple Lady Aifa nye bridesmaid's flower macam ni -->


Heart xoxo :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 August 2010

Bridesmaid's hand bouquet

Salam dan hai semua.

Sekarang ni i tengah gigih nak siapkan gift. Eh bukan nak siapkan, baru je mula nak buat actually hehe. Nanti i akan cerita apa yang i dah buat dengan gift i tu okeh?

Kali ni i sibuk2 nak fikir pasal bunga untuk bridesmaids. I akan ada berapa orang bridesmaids ye? Sepuloh orang kot? Haha!! We'll see =) Tetibe rasa sibuk2 nak carik bunga untuk bridesmaids. Padahal design hand bouquet i punye sendiri pun i tak fikir-fikir lagi. Huu..

Dusty Rose Pink Bridesmaid Dresses

So ceria. Me like!

Photobucket

Cantik!

Source: here


Yellow calla lily sweet jugak =)

Source: here

I terbekenan jugak pada Purple Lady Aifa nye bridesmaid's flower macam ni -->


Heart xoxo :)

No comments: