03 August 2010

Wedding Rozaireen & Juhaimi

Salam dan hai semua.

Wedding of: Rozaireen & Juhaimi
Date: 31 July 2010
Venue: Kuantan, Pahang
Theme colour: Black, Silver & Gold

Rozaireen is our schoolmate and she was En Tunang's classmate. Congratulations on ur wedding Zaireen & Suami =) Semoga kalian sentiasa diberkati Allah dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat. InsyaAllah.. Jadi isteri yang solehah ye dear? Huhu.

Kitorang (Gaulians) berpakat nak pakai baju yang sama warna. Konon-konon jadi bridemaids. Eh tak, more on flower girls agaknya, walaupun takde flower hihi.

Jom tengok gambar jom?

Zaireen sangat gorjes that day. Sangat berseri-seri! I pun nak berseri-seri macam ni jugak time wee day nanti huhu -_- Oh ye, bilik ni dia DIY sendiri. Sweet je kan. And lagi satu mak andamnya ialah kawan kitorang sendiri! Actually my fren ni not exactly mak andam pun. But she's good at this make-up thingy. See Zaireen? Cumelss..

Malu-malu kucing gitu meowww!! I sangat suka her baju nikah. Simple yet so cantek and sweet. Lagi lah sebab ada lil bit of pink kan? Hiks.

Meh nak close-up sikit her baju nikah. Super like!!

Zaireen dan Suami. She's beautiful kan? Sama cantek sama padan. Bagai pinang dibelah-belah. Huhu.

The Bride & Groom dengan flower girls-nya. Gaulians girls version. Yang dikanan pengantin are Wanie & Nadirah. Yang dikiri pengantin are Ria & me. Oh yang kat tengah tu namanya Epy. Dia sorang rare. Ngehehe. Jangan marah p! :P

Sesi mengediks without pengantin :P

=)

Ni lah mak andamnye..Our schoolmate jugak.She is Nadirah. Walaupun dikira beginner tapi her work cantek kan? Good job Nad!! Zaireen super cantek tahu? =)

Pelamin ni dia amek with Seri Putrie Andaman. Owner dia Zakiah Ali aka Kak Yah (she is Singaporean). Butik dia kat Centerpoint ground floor, kat belakang bus stop betul2 depan Kuantan Parade. Hari Ahad tutup. Phone: 019-9529590 atau email: zakiahrz@yahoo.com. Berkenan? Cepat pergi usha butik dia sekarang. Ngehehehe =)

Aura kawan-kawan kawen membuatkan i rasa nak kawen jugak. Hua!! *dreaming*

16 comments:

Nora a.k.a Aira said...

wow...sangat cantek...pelamin dia pun moden la =) hehe sukanya !!

Sya Sakura said...

pengantin gorgeous dan pelamin yg cantik.. sgt sukeee!! :)
And muka dia mmg nmpak berseri2 lah.. nak jd cmtu jugakk!! heheh..

Cik Belle said...

nad smart ke? hahaa. aku kata dah, smart memang tak berkembang. haha. bagus eyh nad, pandai mekap-mekap orang. cantikk.. ! pengantin pun cantik!

mysarah said...

sweetnya baju dia!

Lala said...

eh, tak sangka nad boleh make up eh? comey lak tu!
*clap clap*

@ty_farEd said...

waaa...memang cantik..segale2nyer cantik.. dari baju..peLamin.. make up...n pengantin tu sendiri.... so perfect... :)

masmOna said...

Nora:
aah dear..pelamin dia simple dan moden tapi cantek! =)

Sya Sakura:
Berseri-seri kan? Kan? I pun i pun nak jd camtu huhu. Kena mandi bunga ar gini hihi :D

Cik Belle:
haha haha! kak tia, itu namanya merapatkan ukhwah antara smartians.hehe. nnt nk soh nad makeup kan utk outdoor photoshoot =)

mysarah:
=) sweeto!

Lala:
eh lala kenal nad jugak eh? cantek kan dia makeup. clap clap jugak!

masmOna said...

@ty:
ye betul! berseri-seri kan? i suka =)

Lala said...

mas: nad geng korang gak kan.. kalau tak salah, nad sama birthday dgn lala kan..08.08.1986. my twins!hehehe

farahfatihah said...

cantiknya kaler dia!!! simple tp cantik!!!

ElyaElmo said...

theme color die ....gold kee tu??
cantik laaa dlm gambaaa.....!!~
tahniah

rose said...

cantik la!!!suke2..yg penting sbb simple.. =)

cantik la kawan u make up..

gadis jumaat said...

cik masmona orang kuantan jugak ke?? dahlaa tengah carik pelamin ni, nanti balik kuantan konpemmm i'm gonna cekidauutt! mahal tak ekkkk (nak yg murah je..) :D

masmOna said...

Lala:
aah nad geng kitorang jugak. oh harini bday lala. happy birthday lala!!dan selamat menjadi tunangan orang =)

farahfatihah:
=) sweet je kan? walaupun simple. huhu

Elya:
yes dear..gold ke latte ke lebih kurang lah tuh hihi.. cantek2!

rose:
kawan i nad tu memang suka bab bab makeup nih. and seh did a great job kan?

gadis jumaat:
sila sila usha bila dah balik kuantan nnt. pasal harga boleh dirunding hiks =) *macam i vendor je hehe*

choclairissa @ intan said...

hurmmm saye kenal rozairrin n husben die..mungkinkah kite pun saling mengenali?

masmOna said...

choclairissa @ intan:
ooohh kenal eh ngn zaireen? mungkin kita kenal kot..mungkin juga tak kenal..huhu..camne kenal zaireen? she's smartian dear..same batch..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

03 August 2010

Wedding Rozaireen & Juhaimi

Salam dan hai semua.

Wedding of: Rozaireen & Juhaimi
Date: 31 July 2010
Venue: Kuantan, Pahang
Theme colour: Black, Silver & Gold

Rozaireen is our schoolmate and she was En Tunang's classmate. Congratulations on ur wedding Zaireen & Suami =) Semoga kalian sentiasa diberkati Allah dan diberi kebahagiaan dunia dan akhirat. InsyaAllah.. Jadi isteri yang solehah ye dear? Huhu.

Kitorang (Gaulians) berpakat nak pakai baju yang sama warna. Konon-konon jadi bridemaids. Eh tak, more on flower girls agaknya, walaupun takde flower hihi.

Jom tengok gambar jom?

Zaireen sangat gorjes that day. Sangat berseri-seri! I pun nak berseri-seri macam ni jugak time wee day nanti huhu -_- Oh ye, bilik ni dia DIY sendiri. Sweet je kan. And lagi satu mak andamnya ialah kawan kitorang sendiri! Actually my fren ni not exactly mak andam pun. But she's good at this make-up thingy. See Zaireen? Cumelss..

Malu-malu kucing gitu meowww!! I sangat suka her baju nikah. Simple yet so cantek and sweet. Lagi lah sebab ada lil bit of pink kan? Hiks.

Meh nak close-up sikit her baju nikah. Super like!!

Zaireen dan Suami. She's beautiful kan? Sama cantek sama padan. Bagai pinang dibelah-belah. Huhu.

The Bride & Groom dengan flower girls-nya. Gaulians girls version. Yang dikanan pengantin are Wanie & Nadirah. Yang dikiri pengantin are Ria & me. Oh yang kat tengah tu namanya Epy. Dia sorang rare. Ngehehe. Jangan marah p! :P

Sesi mengediks without pengantin :P

=)

Ni lah mak andamnye..Our schoolmate jugak.She is Nadirah. Walaupun dikira beginner tapi her work cantek kan? Good job Nad!! Zaireen super cantek tahu? =)

Pelamin ni dia amek with Seri Putrie Andaman. Owner dia Zakiah Ali aka Kak Yah (she is Singaporean). Butik dia kat Centerpoint ground floor, kat belakang bus stop betul2 depan Kuantan Parade. Hari Ahad tutup. Phone: 019-9529590 atau email: zakiahrz@yahoo.com. Berkenan? Cepat pergi usha butik dia sekarang. Ngehehehe =)

Aura kawan-kawan kawen membuatkan i rasa nak kawen jugak. Hua!! *dreaming*

16 comments:

Nora a.k.a Aira said...

wow...sangat cantek...pelamin dia pun moden la =) hehe sukanya !!

Sya Sakura said...

pengantin gorgeous dan pelamin yg cantik.. sgt sukeee!! :)
And muka dia mmg nmpak berseri2 lah.. nak jd cmtu jugakk!! heheh..

Cik Belle said...

nad smart ke? hahaa. aku kata dah, smart memang tak berkembang. haha. bagus eyh nad, pandai mekap-mekap orang. cantikk.. ! pengantin pun cantik!

mysarah said...

sweetnya baju dia!

Lala said...

eh, tak sangka nad boleh make up eh? comey lak tu!
*clap clap*

@ty_farEd said...

waaa...memang cantik..segale2nyer cantik.. dari baju..peLamin.. make up...n pengantin tu sendiri.... so perfect... :)

masmOna said...

Nora:
aah dear..pelamin dia simple dan moden tapi cantek! =)

Sya Sakura:
Berseri-seri kan? Kan? I pun i pun nak jd camtu huhu. Kena mandi bunga ar gini hihi :D

Cik Belle:
haha haha! kak tia, itu namanya merapatkan ukhwah antara smartians.hehe. nnt nk soh nad makeup kan utk outdoor photoshoot =)

mysarah:
=) sweeto!

Lala:
eh lala kenal nad jugak eh? cantek kan dia makeup. clap clap jugak!

masmOna said...

@ty:
ye betul! berseri-seri kan? i suka =)

Lala said...

mas: nad geng korang gak kan.. kalau tak salah, nad sama birthday dgn lala kan..08.08.1986. my twins!hehehe

farahfatihah said...

cantiknya kaler dia!!! simple tp cantik!!!

ElyaElmo said...

theme color die ....gold kee tu??
cantik laaa dlm gambaaa.....!!~
tahniah

rose said...

cantik la!!!suke2..yg penting sbb simple.. =)

cantik la kawan u make up..

gadis jumaat said...

cik masmona orang kuantan jugak ke?? dahlaa tengah carik pelamin ni, nanti balik kuantan konpemmm i'm gonna cekidauutt! mahal tak ekkkk (nak yg murah je..) :D

masmOna said...

Lala:
aah nad geng kitorang jugak. oh harini bday lala. happy birthday lala!!dan selamat menjadi tunangan orang =)

farahfatihah:
=) sweet je kan? walaupun simple. huhu

Elya:
yes dear..gold ke latte ke lebih kurang lah tuh hihi.. cantek2!

rose:
kawan i nad tu memang suka bab bab makeup nih. and seh did a great job kan?

gadis jumaat:
sila sila usha bila dah balik kuantan nnt. pasal harga boleh dirunding hiks =) *macam i vendor je hehe*

choclairissa @ intan said...

hurmmm saye kenal rozairrin n husben die..mungkinkah kite pun saling mengenali?

masmOna said...

choclairissa @ intan:
ooohh kenal eh ngn zaireen? mungkin kita kenal kot..mungkin juga tak kenal..huhu..camne kenal zaireen? she's smartian dear..same batch..